Big and Bold in Texas: Bubbies Expands Distribution to H-E-B
Bubbies’ Kosher Dill Pickles and Kosher Dill Pickle Chips Now Available in select H-E-B Stores
“This is a huge milestone for us — and big news for Texans,” said Jorge Azevedo, CEO of Fermented Food Holdings, Inc. (FFH), the parent company of Bubbies. “Texans looking for bold flavor and serious crunch – with the added benefit of probiotics – now have easy access at their local H-E-B.”
Bubbies is a leading U.S. supplier in the natural foods category, and the Kosher Dill Pickles are the best-selling refrigerated pickle item in natural food stores. Bubbies uses a 140-year-old recipe for its Kosher Dill Pickles, creating a pickle known for its cloudy brine and signature crisp crunch. Both the whole Kosher Dill Pickles and new Pickle Chips are fermented, certified kosher, non-GMO, gluten-free, free of artificial preservatives and dyes, and contain no added sugar.
In summer 2024, Bubbies expanded its innovation pipeline with the launch of what is believed to be the world’s first fermented pickle chip – a sliced, ready-to-serve version of its fan-favorite whole pickles. The idea was born from consumer insights showing many customers regularly sliced their Bubbies pickles for use in burgers, sandwiches, salads, and more.
This marks the second major retail expansion for Bubbies this year, thanks in part to growing consumer awareness around gut health and fermented foods. In 2024, searches for “gut health” rose by 35%, “microbiome” by 31%, and “probiotics” by 8%, reflecting a global shift toward understanding how these factors impact overall wellness.
About Bubbies Fine Foods
For more than 40 years, Bubbies Fine Foods has been crafting high-quality, fermented, and pickled products as a category leader and household name. Bubbies was founded in 1982 in San Francisco when founder Leigh Truex found a family recipe for kosher dill pickles that was more than 100 years old. The recipe called for a natural fermentation process that created products unlike anything on shelves at local grocery stores. The line has grown to relishes, sauerkraut, bread & butter pickles, what is thought to be the world’s first fermented pickle chip, and more.
For more information about Bubbies, visit bubbies.com and follow them on Instagram, Facebook, and LinkedIn. For media information or interviews with Bubbies’ Chief Executive Officer Jorge Azevedo, contact Emily Tracy at 919.449.4803 or emily@rootmarketingpr.com.
Emily Tracy
ROOT Marketing & PR
+1 919-449-4803
email us here
Visit us on social media:
LinkedIn
Instagram
Facebook
TikTok
Legal Disclaimer:
EIN Presswire provides this news content "as is" without warranty of any kind. We do not accept any responsibility or liability for the accuracy, content, images, videos, licenses, completeness, legality, or reliability of the information contained in this article. If you have any complaints or copyright issues related to this article, kindly contact the author above.

THE WEATHER CHANNEL ANNOUNCES DEBUT OF "KATRINA 20"; A COMMEMORATIVE LOOK BACK AT HURRICANE KATRINA'S DEVASTATING IMPACT
Redefining Financial Reporting: Chartered Institute Launches CIFRS™ Certification for Financial and Accounting Leaders
DAM Fashion by Deborah Ann Mack Announces Re-Grand Opening and Fall 2025 Coat Preview
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Handel

1 października ruszy w Polsce system kaucyjny. Część sieci handlowych może nie zdążyć z przygotowaniami przed tym terminem
Producenci, sklepy i operatorzy systemu kaucyjnego mają niespełna dwa miesiące na finalizację przygotowań do jego startu. Wówczas na rynku pojawią się napoje w specjalnie oznakowanych opakowaniach, a jednostki handlu powinny być gotowe na ich odbieranie. Część z nich jest już do tego przygotowana, część ostrzega przed ewentualnymi opóźnieniami. Jednym z ważniejszych aspektów przygotowań na te dwa miesiące jest uregulowanie współpracy między operatorami, których będzie siedmiu, co oznacza de facto siedem różnych systemów kaucyjnych.
Ochrona środowiska
KE proponuje nowy cel klimatyczny. Według europosłów wydaje się niemożliwy do realizacji

Komisja Europejska zaproponowała zmianę unijnego prawa o klimacie, wskazując nowy cel klimatyczny na 2040 roku, czyli redukcję emisji gazów cieplarnianych o 90 proc. w porównaniu do 1990 rok. Jesienią odniosą się do tego kraje członkowskie i Parlament Europejski, ale już dziś słychać wiele negatywnych głosów. Zdaniem polskich europarlamentarzystów już dotychczas ustanowione cele nie zostaną osiągnięte, a europejska gospodarka i jej konkurencyjność ucierpi na dążeniu do ich realizacji względem m.in. Stanów Zjednoczonych czy Chin.
Handel
Amerykańskie indeksy mają za sobą kolejny wzrostowy miesiąc. Druga połowa roku na rynkach akcji może być nerwowa

Lipiec zazwyczaj jest pozytywnym miesiącem na rynkach akcji i tegoroczny nie był wyjątkiem. Amerykańskie indeksy zakończyły go na plusie, podobnie jak większość europejskich. Rynki Starego Kontynentu nie przyciągają jednak już kapitału z taką intensywnością jak w pierwszej części roku. Z drugiej strony wyceny za oceanem po kolejnych rekordach są już bardzo wysokie, a wpływ nowego porządku celnego narzuconego przez Donalda Trumpa – na razie trudny do przewidzenia. W najbliższym czasie na rynkach można się spodziewać jeszcze większej zmienności i nerwowości, ale dopóki spółki pokazują dobre wyniki, przesłanek do zmiany trendu na spadkowy nie ma.
Partner serwisu
Szkolenia

Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.