Ciao Bella Pizza Ovens Introduces New V2 Quattro Dual Backyard Pizza Oven for Authentic Outdoor Cooking
Now available in two sleek colour options — black or red — the V2 Quattro Dual With Stand combines both gas and wood-fired functionality for a true multi-fuel cooking experience. This hybrid pizza oven is engineered to deliver consistent, high-temperature performance while offering the flavour-rich authenticity that only wood-fired pizza ovens can provide.
“Pizza ovens are the latest backyard trend, and the V2 Quattro Dual with Stand represents the evolution of hybrid pizza-oven performance,” said a member of the Ciao Bella Pizza Ovens product development team. “Whether users are cooking Neapolitan-style pies or experimenting with baked dishes, this model brings versatility, efficiency and elegance to the outdoor kitchen.”
The V2 Quattro Dual’s upgraded configuration supports both propane and natural gas hookups, with the option to use wood for added flavour. Designed for backyard chefs and culinary creatives alike, it offers the same features trusted by restaurants, only in a format ideal for residential use.
With its attention to design, durability and functionality, the V2 Quattro With Stand Multi-Fuel Dual (Gas and Wood) pizza oven is set to become a cornerstone of modern outdoor cooking.
In addition to this latest oven launch, Ciao Bella Pizza Ovens offers a growing library of recipes on its website, providing step-by-step guides and instructional videos for a variety of dishes, including pizza, pasta, chicken, seafood and vegetables. One of the most popular recipes is the classic Margherita pizza, which outlines how to achieve a crisp crust and perfectly melted cheese using either a wood-fired or hybrid oven.
The oven is now available for purchase through Ciao Bella’s website. In Canada, the V2 Quattro Dual is priced at $4,390 CAD, with a current promotional price of $3,599 CAD. In the United States, it is available for $3,599 USD.
About Ciao Bella Pizza Ovens
Ciao Bella Pizza Ovens is s a North American-based brand specializing in the design of high-quality outdoor pizza ovens inspired by traditional Italian craftsmanship. Founded on the principles of enduring quality and timeless design, the brand creates premium ovens for home chefs and pizza enthusiasts seeking restaurant-style results in a backyard setting. Ciao Bella offers a range of gas, wood-fired and hybrid models that combine aesthetic appeal with functional reliability, all thoughtfully designed to reflect the warmth and passion of Italian cooking.
Website: www.ciaobellapizzaovens.com
Tel (Canada): (647) 220-0494
Tel (US): (346) 215-1499
Email: info@ciaobellapizzaovens.com
Instagram: www.instagram.com/ciaobellapizzaovens
YouTube: www.youtube.com/@ciaobellapizzaovens
Facebook: https://www.facebook.com/ciaobellapizzaovens
Anastasiia Horbulova
Dolce Media Group
Anastasiia@dolce.ca
Visit us on social media:
Facebook
Instagram
YouTube
Legal Disclaimer:
EIN Presswire provides this news content "as is" without warranty of any kind. We do not accept any responsibility or liability for the accuracy, content, images, videos, licenses, completeness, legality, or reliability of the information contained in this article. If you have any complaints or copyright issues related to this article, kindly contact the author above.

Global Mining Shovel Market Poised for USD 11.9 Billion Milestone by 2035 with Electrification and Global Demand Surge
Updated Links: Weiner Team on London Times Radio, US Main Street Radio; Op-Eds on Marijuana, College Cost, Trump Fatigue
Future of Work Events Announces Executive Women's Symposium in Chicago August 7-8, 2025
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Handel

Ze względu na różnice w cenach surowce wtórne przegrywają z pierwotnymi. To powoduje problemy branży recyklingowej
Rozporządzenie PPWR stawia ambitne cele w zakresie wykorzystania recyklatów w poszczególnych rodzajach opakowań. To będzie oznaczało wzrost popytu na materiały wtórne pochodzące z recyklingu. Obecnie problemy branży recyklingu mogą spowodować, że popyt będzie zaspokajany głównie przez import. Dziś do dobrowolnego wykorzystania recyklatów nie zachęcają przede wszystkim ceny – surowiec pierwotny można kupić taniej niż ten z recyklingu.
Przemysł spożywczy
Rośnie presja konkurencyjna na unijne rolnictwo. Bez rekompensat sytuacja rolników może się pogarszać

Rolnictwo i żywność, w tym rybołówstwo, są sektorami strategicznymi dla UE. System rolno-spożywczy, oparty na jednolitym rynku europejskim, wytwarza ponad 900 mld euro wartości dodanej. Jego konkurencyjność stoi jednak przed wieloma wyzwaniami – to przede wszystkim eksport z Ukrainy i niedługo także z krajów Mercosur, a także presja związana z oczekiwaniami konsumentów i Zielonym Ładem. Bez rekompensat rolnikom może być trudno tym wyzwaniom sprostać.
Transport
Infrastruktury ładowania elektryków przybywa w szybkim tempie. Inwestorzy jednak napotykają szereg barier

Liczba punktów ładowania samochodów elektrycznych wynosi dziś ok. 10 tys., a tempo wzrostu wynosi ok. 50 proc. r/r. Dynamika ta przez wiele miesięcy była wyższa niż wyniki samego rynku samochodów elektrycznych, na które w poprzednim roku wpływało zawieszenie rządowych dopłat do zakupu elektryka. Pierwszy kwartał br. zamknął się 22-proc. wzrostem liczby rejestracji w ujęciu rocznym, ale kwiecień przyniósł już wyraźne odbicie – o 100 proc.
Partner serwisu
Szkolenia

Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.