Komunikaty PR

Kinga Paruzel ambasadorką marki OneDayMore

2021-06-14  |  14:30
Biuro prasowe
Kontakt
Biuro prasowe
Attention Marketing

ul. Ogrodowa 58
00-876 Warszawa
m.sokolowski|attentionmarketing.pl| |m.sokolowski|attentionmarketing.pl
795520960
attentionmarketing.pl/

Kulinarna pasjonatka zdrowej kuchni, autorka książek o tematyce żywieniowej, finalistka I polskiej edycji MasterChef i blogerka kulinarno-lifestylowa Kinga Paruzel została ambasadorką marki OneDayMore. O decyzji dotyczącej nawiązania współpracy zdecydowała wzajemna pasja do zdrowego, zrównoważonego stylu życia, umiłowanie diety roślinnej i chęć tworzenia rzeczy dobrych dla ludzi i dla świata.

 

Od teraz Kinga Paruzel będzie uczestniczyć w kampaniach wizerunkowych marki, promując produkty i działania strategiczne firmy, ze szczególnym uwzględnieniem idei świadomego odżywiania. Pierwszy etap współpracy otwarła Kampania Śniadaniowa #SniadanieChallenge.  Kampania ma charakter edukacyjny, w ramach niej ambasadorka zaprezentuje swoje autorskie, zdrowe i szybkie przepisy śniadaniowe oraz wskaże, po jakie produkty warto sięgać, by odbywało się to z jak największą korzyścią dla siebie i jak najmniejszą szkodą dla środowiska. Działania będą obejmować kampanię digital, outdoor, Facebook i Instagram.
 

- Naszą misją jest przekonanie konsumentów, że sposób odżywiania oddziałuje na jakość naszego życia. Za sukcesem marki OneDayMore stoi dobry skład - czysta etykieta i wysokiej jakości składniki, o udowodnionym wpływie na zdrowie. Wierzymy, że Kinga Paruzel jest osobą, która w okresie zauważalnego wzrostu świadomości żywieniowej wśród konsumentów, pomoże nam promować szybkie i wygodne w użyciu produkty OneDayMore, raz na zawsze obalając mit, że zdrowe śniadanie jest wyzwaniem pochłaniającym duże nakłady czasu - mówi  Dariusz Haraj, CEO OneDayMore.


Wspólne działania z ambasadorką dotyczyć będą stałego asortymentu marki (granole, owsianki, musli, przekąski) oraz  launchu nowej linii produktowej OneDayMore, roślinnych zamienników mięsa, które na rynku pojawią się w ostatnim kwartale bieżącego roku.

 

Wizerunek znanej fleksitarianki ma podkreślać, że ważnym punktem na drodze do zrównoważonego rozwoju jest dieta, która uwzględnia produkty roślinnego pochodzenia, w tym także roślinne zamienniki mięsa. Decydując się na współpracę z Kingą Paruzel OneDayMore stawia swój odważny krok na drodze roślinnej rewolucji. Celem zaplanowanych aktywności na czas wprowadzenia na rynek roślinnych burgerów, kiełbasek, mielonego i klopsików będzie udowodnienie Polakom, że produkty roślinne mogą zadziwić smakiem nawet największego konesera mięsa.
 

- Osobiście mocno wierzę w potencjał Kingi Paruzel. Liczę, że nasza współpraca przyczyni się do pogłębienia trwającej obecnie rewolucji kształtującej sposób wytwarzania i konsumpcji produktów. Poprzez promowanie nowej linii roślinnych zamienników mięsa chcemy dać Polakom alternatywę, stopniowo oswajając ich ze zmianą diety na bardziej przyjazną środowisku i zdrowiu współczesnych oraz przyszłych pokoleń. - podsumowuje Dariusz Haraj, CEO OneDayMore.
 

Za zakup mediów, strategię, kreację i egzekucję kampanii z udziałem ambasadorki, zaplanowaną do końca bieżącego roku, odpowiada GPD Agency. Współpraca ma charakter długofalowy.
 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: Attention Marketing
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Przemysł spożywczy Smak zaczyna się od mięsa Biuro prasowe
2024-12-30 | 15:20

Smak zaczyna się od mięsa

W nowej kampanii marketingowej firma Sokołów skupia się na wysokiej jakości swojego surowca i produktów. – W Sokołowie wiemy, że smak zaczyna się od mięsa –
Przemysł spożywczy Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?
2024-12-20 | 01:00

Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?

Ponad 60 proc. polskich gospodarstw domowych przyznaje, że po świętach zostaje im nadmiar jedzenia – wynika z badania przeprowadzonego na zlecenie sieci Netto[1]. Choć większość
Przemysł spożywczy „Herbapol. We współpracy z naturą.”
2024-12-19 | 11:27

„Herbapol. We współpracy z naturą.”

Jej założeniem jest pokazanie, że marka Herbapol, która poszczycić się może bogatą wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w zakresie ziół i owoców, jednocześnie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Szkolenie Online IMM

Prawo

Problemy społeczne

Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.

Motoryzacja

Pożary pojazdów elektrycznych są rzadsze niż spalinowych. W powszechnym przekonaniu jest odwrotnie, bo brakuje edukacji

Trzydzieści pożarów aut elektrycznych i niemal 9,5 tys. pożarów aut spalinowych – to statystyki za ubiegły rok. Jak podkreślają eksperci, statystycznie pojazdy elektryczne płoną rzadziej niż spalinowe. W przeliczeniu na tysiąc zarejestrowanych pojazdów wskaźnik pożarów w przypadku elektryków wynosi 0,372, a w przypadku aut spalinowych 0,424. Specjaliści są zgodni co do tego, że w powszechnym obiegu brakuje rzetelnej wiedzy na temat samochodów elektrycznych i ich bezpieczeństwa pożarowego.

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.