Komunikaty PR

Chef Gurneet Singh Joins Andaaz Restaurant, New Jersey as Sous Chef

2025-05-29  |  12:55:09
Chef Gurneet Singh

Chef Gurneet Singh

Chef Gurneet Singh Joins Andaaz Restaurant, New Jersey as Sous Chef

NJ, UNITED STATES, May 29, 2025 /EINPresswire.com/ -- Andaaz Restaurant in New Jersey, known for its elegant ambiance and a curated blend of traditional and modern Indian cuisine, proudly announces the appointment of Chef Gurneet Singh as its new Sous Chef. With over ten years of experience in the hospitality industry, Chef Gurneet brings a wealth of culinary expertise and a strong passion for food. Specializing in both Indian and Continental cuisines, he is celebrated for his calm and composed presence in high-pressure kitchen environments and his commitment to quality and innovation.

Chef Gurneet’s culinary journey includes significant roles at Raju Bhai Restaurant in Bahrain, where he progressed from Sous Chef to Head Chef, overseeing daily kitchen operations and leading a team catering to 180 covers. He also played a pivotal role at Farzi Café in Riyadh, a leading name in Modern Indian cuisine, contributing to kitchen planning, execution, and team guidance.

At Andaaz, Chef Gurneet will oversee kitchen operations, maintain food quality and presentation, train junior chefs, and manage inventory and hygiene protocols. Known for his leadership skills and dedication to high standards, his addition marks a step forward in Andaaz’s pursuit of culinary excellence.

Andaaz Restaurant offers a rich Indian fine-dining experience with 80 covers, along with outdoor catering and banquet services. With Chef Gurneet onboard, the restaurant is set to further enhance its offerings and continue delighting guests with creative and soulful dishes.

Sharing his enthusiasm about the role, Chef Gurneet Singh said, “I’m thrilled to be part of Andaaz Restaurant. Cooking allows me to express myself and share my love for food with others. I look forward to working with the team and bringing our guests a truly memorable culinary journey.”

Chef Gurneet Singh
Self
+1 7326261315
gurneetsubberwal@gmail.com

Legal Disclaimer:

EIN Presswire provides this news content "as is" without warranty of any kind. We do not accept any responsibility or liability for the accuracy, content, images, videos, licenses, completeness, legality, or reliability of the information contained in this article. If you have any complaints or copyright issues related to this article, kindly contact the author above.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
EIN Newswire BRAK ZDJĘCIA
2025-06-02 | 04:55:04

Senior-Friendly Packaging Market to Reach USD 8,747.657 Million by 2035, Driven by Aging Population | FMI

Senior Friendly Packaging MarketJapan’s aging population drives demand for senior-friendly packaging, with easy-open, ergonomic designs now common in food, pharma, and personal care.Senior Friendly Packaging is transforming product
EIN Newswire BRAK ZDJĘCIA
2025-06-02 | 03:55:16

Shining Light Baby Celebrates Five Years of Heartfelt Surrogacy Support Amid Global Change

Shining Light Baby co-founders Mariana Martinez, Vicky Li, and the late Zara Griswold at one of the agency’s early events. Their shared vision of compassionate, culturally sensitive surrogacy continues to guide the agency five years
EIN Newswire BRAK ZDJĘCIA
2025-06-02 | 03:55:16

Fasoo Smart Screen Bolsters Supply Chain Security with Advanced Screen Protection

Fasoo - a leader in data-centric securitySEOUL, SOUTH KOREA, June 2, 2025 /EINPresswire.com/ -- Fasoo, the leader in data-centric security, introduces new momentum for Fasoo Smart Screen (FSS), its advanced screen security solution designed to

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Kongres Rady Podatkowej

Targi Bezpieczeństwa

Motoryzacja

UE dąży do większej samodzielności w dostępie do surowców krytycznych. Częściowo pozyska je z recyklingu baterii

Zgodnie z aktem o surowcach krytycznych władze unijne dążą do zwiększenia niezależności w zakresie ich dostaw od Chin i innych krajów  trzecich. Do 2030 roku ze źródeł zewnętrznych ma pochodzić nie więcej niż 65 proc. rocznego zużycia każdego z surowców. Z kolei 25 proc. ma pochodzić z recyklingu. – Te cele nie są nadambitne, bo recykling to relatywnie młoda część gospodarki, więc legislacja, która narzuca te poziomy odzysku i recyklingu to jedno, a realia to drugie – mówi Paweł Jarski, prezes zarządu Elemental Holding. Podkreśla jednak, że Europa ma duży potencjał w zwiększeniu odzysku i przetwarzania cennych surowców

Konsument

Konsumenci doceniają działania firm na rzecz środowiska i społeczeństwa. Dla przedsiębiorstw to szansa na rozwój

Zrównoważony rozwój staje się coraz ważniejszym elementem strategii biznesowych firm. Podmioty wdrażające długofalową strategię ESG mogą liczyć na korzyści finansowe, większe zainteresowanie inwestorów oraz poprawę klimatu i społecznej akceptacji. Spółki i przedsiębiorcy, którzy realizują inwestycje zgodnie z najwyższymi standardami środowiskowymi i społecznymi otrzymali Diamenty Zrównoważonej Gospodarki podczas konferencji Sustainable Economy Summit.

Edukacja

Poziom kompetencji cyfrowych Polaków na bardzo niskim poziomie. Spowalnia to cyfryzację gospodarki i firm

Na tle mieszkańców innych państw UE poziom kompetencji cyfrowych Polaków utrzymuje się na bardzo niskim poziomie – wynika z ostatnich danych Eurostat. Niecała połowa deklaruje posiadanie przynajmniej podstawowych umiejętności cyfrowych, a 20 proc. – więcej niż podstawowe. Staje to na drodze do cyfryzacji gospodarki i zwiększenia produktywności przedsiębiorstw.

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.