Delhi to Kathmandu Has Arrived. Grand Opening Celebration Lights Up Sunnyvale Downtown – April 14
Authentic Indian and Nepali Restaurant in South Bay Area
SUNNYVALE, CA, UNITED STATES, April 19, 2025 /EINPresswire.com/ -- A new culinary destination has arrived in the heart of Sunnyvale! Today marked the grand opening of Delhi to Kathmandu Restaurant & Bar, a vibrant eatery bringing together the rich flavors of India and Nepal. The celebration began at 1:00 PM with a special ribbon-cutting ceremony led by Sunnyvale City Mayor Larry Klein, along with members of the Sunnyvale Downtown Association and the Sunnyvale Chamber of Commerce.Located in Sunnyvale’s bustling downtown, Delhi to Kathmandu promises to transport guests on a flavorful journey from the Indian capital to the Himalayan foothills. The restaurant is helmed by a skilled chef from India, whose deep appreciation for South Asian culinary traditions shines through in every dish.
The menu is a celebration of authentic Indian and Nepalese cuisine — from fragrant, slow-cooked curries and sizzling tandoori delights to Nepalese classics like hand-folded momos and hearty dal bhat. Whether you're a spice lover or seeking comforting traditional dishes, there's something on the menu to satisfy every craving.
Adding to the significance of the day, the grand opening coincided with Nepali New Year 2082, making the occasion even more special for the local Nepalese community and all who joined the festivities.
“We’re thrilled to open our doors in such a welcoming and diverse community,” said the restaurant’s founder Yadav Pokharel. “Our mission is to share the bold, authentic flavors of our homelands and create a space where everyone feels at home — whether you're here for a family dinner, a night out, or a celebration.”
Delhi to Kathmandu is now open daily and welcomes guests until midnight. With its colorful ambiance, warm hospitality, and commitment to culinary authenticity, the restaurant is poised to become a favorite spot for both locals and visitors.
Come visit us at 155 South Murphy Ave. Sunnyvale, California, USA in Sunnyvale Downtown and discover the best of Indian and Nepalese cuisine — all under one roof.
yadav pokharel
Delhi to Kathmandu, Restaurant & Bar
email us here
Visit us on social media:
Facebook
Legal Disclaimer:
EIN Presswire provides this news content "as is" without warranty of any kind. We do not accept any responsibility or liability for the accuracy, content, images, videos, licenses, completeness, legality, or reliability of the information contained in this article. If you have any complaints or copyright issues related to this article, kindly contact the author above.

Advancing Indiana’s Independent Auto Industry
JOLT Phone App Redefines Android Calling Experience with Next-Gen Personalization Features
EvolX Games Announces Ludaro: A Roguelike Deck-Building Dice Game Inspired by Classic Ludo
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Prawo

UE lepiej przygotowana na reagowanie na klęski żywiołowe. Od czasu powodzi w Polsce pojawiło się wiele usprawnień
Na tereny dotknięte ubiegłoroczną powodzią od rządu trafiło ponad 4 mld zł. Pierwsze formy wsparcia, w tym zasiłki, pomoc materialna czy wsparcie dla przedsiębiorców, pojawiły się już w pierwszych dniach od wystąpienia kataklizmu. Do Polski ma też trafić 5 mld euro z Funduszu Spójności UE na likwidację skutków powodzi. Doświadczenia ostatnich lat powodują, że UE jest coraz lepiej przygotowana, by elastycznie reagować na występujące klęski żywiołowe.
Prawo
Rzecznik MŚP: Obniżenie składki zdrowotnej to nie jest szczyt marzeń. Ideałem byłby powrót do tego, co było przed Polskim Ładem

Podczas najbliższego posiedzenia, które odbędzie się 23 i 24 kwietnia, Senat ma się zająć ustawą o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych. Zakłada ona korzystne zmiany w składkach zdrowotnych płaconych przez przedsiębiorców. Rzecznik MŚP apeluje do izby wyższej i prezydenta o przyjęcie i podpisanie nowych przepisów. Pojawiają się jednak głosy, że uprzywilejowują one właścicieli firm względem pracowników, a ponadto nie podlegały uzgodnieniom, konsultacjom i opiniowaniu.
Handel
Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.
Partner serwisu
Szkolenia

Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.