Gyro Shack Opens Two Tucson Locations, Bringing Fast and Fresh Mediterranean Flavor to the Southwest
“Gyro Shack is about more than gyros—it’s about bringing real, quality food to busy people who care about what they eat,” said Seth Brink, President of Sales & Development. “We’re thrilled to introduce Tucson to a concept that delivers on taste, health, and speed.”
Gyro Shack offers made-to-order Mediterranean fare, with meats carved Off the Spit®, fresh vegetables chopped daily, and signature sauces like spicy green and creamy tzatziki. The menu spans traditional gyros to modern mashups like the Spicy Bacon Avocado, BLT Gyro, and fan-favorite Falafel Gyro for plant-based eaters. The brand also offers hummus plates, Greek salads, and other vegetarian-friendly options.
In celebration of its continued expansion, Gyro Shack is also introducing Go Greek, its brand-new loyalty program designed to reward fans with every bite launching later this summer. Customers earn 10 Pita Points for every $1 spent, which can be redeemed for menu items like Original Gyros, Greek Fries, Baklava, and more. Members enjoy access to exclusive perks like birthday treats, surprise drops, bonus point challenges, and a playful tier system that includes levels such as The Snackrifice and God of Sauce. Enrollment is free and available via the Gyro Shack app, website, or in-store.
The new Tucson restaurants were constructed in partnership with Phoenix-based modular steel builder RJ Russo, showcasing Gyro Shack’s innovative approach to efficient expansion and high-quality buildouts. Modular construction allows the brand to open faster while maintaining operational excellence and consistency across markets.
About The Gyro Shack
Founded by Gus Zaharioudakis, The Gyro Shack began as a humble food truck and two walk-up restaurants repurposed from former coffee kiosks. Today, the brand is redefining the drive-thru experience with its authentic, high-quality take on classic Greek favorites. With multiple locations across the Boise area, Gyro Shack delivers fresh, made-to-order Mediterranean meals with speed, flavor, and value—proving that fast food can still be bold, wholesome, and delicious. Franchise opportunities are currently available for experienced operators looking to join one of the fastest-growing segments in quick-service dining.
For more information or to explore the menu, visit www.gyroshack.com.
Kassy Rosewitz
Kassy Rosewitz PR & Consulting
email us here
Visit us on social media:
LinkedIn
Instagram
Facebook
Legal Disclaimer:
EIN Presswire provides this news content "as is" without warranty of any kind. We do not accept any responsibility or liability for the accuracy, content, images, videos, licenses, completeness, legality, or reliability of the information contained in this article. If you have any complaints or copyright issues related to this article, kindly contact the author above.

The Ultimate Wide Plank Hardwood Flooring Solution for Interior Designers Seeking Luxury, Durability & Innovation
India Taxi Online Launches Cancer Treatment Navigator in Mumbai to Provide Safe, Transport for Cancer Patients
FIAT-Inspired Tissue Case Makes Debut at Nasu Classic Car Museum
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Handel

Ze względu na różnice w cenach surowce wtórne przegrywają z pierwotnymi. To powoduje problemy branży recyklingowej
Rozporządzenie PPWR stawia ambitne cele w zakresie wykorzystania recyklatów w poszczególnych rodzajach opakowań. To będzie oznaczało wzrost popytu na materiały wtórne pochodzące z recyklingu. Obecnie problemy branży recyklingu mogą spowodować, że popyt będzie zaspokajany głównie przez import. Dziś do dobrowolnego wykorzystania recyklatów nie zachęcają przede wszystkim ceny – surowiec pierwotny można kupić taniej niż ten z recyklingu.
Przemysł spożywczy
Rośnie presja konkurencyjna na unijne rolnictwo. Bez rekompensat sytuacja rolników może się pogarszać

Rolnictwo i żywność, w tym rybołówstwo, są sektorami strategicznymi dla UE. System rolno-spożywczy, oparty na jednolitym rynku europejskim, wytwarza ponad 900 mld euro wartości dodanej. Jego konkurencyjność stoi jednak przed wieloma wyzwaniami – to przede wszystkim eksport z Ukrainy i niedługo także z krajów Mercosur, a także presja związana z oczekiwaniami konsumentów i Zielonym Ładem. Bez rekompensat rolnikom może być trudno tym wyzwaniom sprostać.
Transport
Infrastruktury ładowania elektryków przybywa w szybkim tempie. Inwestorzy jednak napotykają szereg barier

Liczba punktów ładowania samochodów elektrycznych wynosi dziś ok. 10 tys., a tempo wzrostu wynosi ok. 50 proc. r/r. Dynamika ta przez wiele miesięcy była wyższa niż wyniki samego rynku samochodów elektrycznych, na które w poprzednim roku wpływało zawieszenie rządowych dopłat do zakupu elektryka. Pierwszy kwartał br. zamknął się 22-proc. wzrostem liczby rejestracji w ujęciu rocznym, ale kwiecień przyniósł już wyraźne odbicie – o 100 proc.
Partner serwisu
Szkolenia

Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.