Baluj, a my włączymy Ci top hity w Żappce
Żabka żegna stary rok i wita nowy, zapraszając swoich klientów na sylwestrowe zakupy. Z tej okazji organizuje dla użytkowników aplikacji mobilnej Żappka Happy Hours, aby można było zakupić w supercenach artykuły spożywcze, bez których nie może się odbyć żadna impreza. Od 29 do 31 grudnia br. promocją objęte zostały produkty z kategorii słodycze, słone przekąski, napoje czy pizza.
– Bardzo lubimy zaskakiwać naszych klientów kolejnymi promocjami i wyjątkowymi, dostępnymi tylko w Żabce produktami. I tym razem nie mogło być inaczej, dlatego przygotowaliśmy szczególną sylwestrową ofertę. W promocyjnych cenach można nabyć nie tylko napoje, ale też przekąski. Wierzymy, że dzięki temu nasi klienci będą z radością witać Nowy Rok – mówi Piotr Rajewski, dyrektor handlowy Żabka Polska.
W ramach sylwestrowych Happy Hours, w określonych godzinach, klienci Żabki będą mogli nabyć konkretne produkty w obniżonych cenach:
Coca-Cola na dzień dobry
- 9:00-11:00, napój Coca-Cola 0,5l. – 2,99 zł przy zakupie 2 sztuk.
- 11:00-13:00, hot dogi – 3 zł.
Popołudniowe przekąski
- 13:00-15:00, pizza Sukcesiliana – 13,99 zł. Ważne: tylko w Żabce nowy wariant: Tex-Mex.
- 15:00-17:00, chipsy Lays Strong – 4,99 zł przy zakupie 3 sztuk.
Energetyczne wzmocnienie
- 17:00-19:00, napój Red Bull – 3,99 zł przy zakupie 3 sztuk.
Piwo dla smakoszy
- 19:00-21:00, piwo Carlsberg – 2,75 zł przy zakupie 4 sztuk.
Kawonament także po Świętach
Na tym nie koniec atrakcji przygotowanych przez Żabkę. Nadal dostępny jest Kawonament, dzięki któremu klienci mogą codziennie cieszyć się smakiem ulubionej, świeżo mielonej, aromatycznej kawy już od 1,61 zł za kubek.
Szczegółowe informacje nt. oferty promocyjnej: https://www.zabka.pl/gazetka-promocyjna/2-3

MediaMarkt i bp łączą siły: Za zakupy w MediaMarkt dostajesz bon na paliwo lub kawę

Posnet Evo – Jak przyspieszyć sprzedaż i oszczędzać pieniądze w Twojej firmie

Gadżety erotyczne z dostawą do domu – zamówienia rosną szybciej niż inflacja
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Handel

Komisja Europejska chce wprowadzić ujednolicone przepisy dotyczące wyrobów tytoniowych. Europosłowie mówią o kolejnej nadregulacji
Ministerstwo Zdrowia opracowało nowy projekt przepisów wprowadzających kolejne zakazy dotyczące wyrobów tytoniowych – całkowitą eliminację e-papierosów oraz zakaz aromatów w woreczkach nikotynowych. Najprawdopodobniej w ciągu kolejnych dwóch–trzech lat Polska będzie musiała implementować nową dyrektywę dotyczącą wszystkich produktów tytoniowych, nad którym niebawem ma rozpocząć prace Komisja Europejska. Europosłowie mówią o ryzyku chaosu legislacyjnego, nadregulacji i wskazują na zagrożenia związane z proponowaną podwyżką akcyzy.
Konsument
Za trzy miesiące ruszy w Polsce system kaucyjny. Wątpliwości budzą kwestie rozliczeń i podatków

Zaledwie trzy miesiące zostały do startu systemu kaucyjnego w Polsce. Kaucje obejmą szklane i plastikowe butelki oraz puszki z napojami. To duża zmiana dla producentów napojów, sklepów i konsumentów oraz pośredniczących w zbiórce operatorów systemów kaucyjnego. Na razie przepisy są na tyle niedoprecyzowane, że budzą wiele wątpliwości w kwestii rozliczania podatków czy rozliczeń z operatorami. Producenci będą musieli płacić podatek od niezwróconych butelek, co zwiększy ich koszty.
Transport
Rośnie skala agresji na polskich drogach. Problemem jest nie tylko nadmierna prędkość, ale też jazda na zderzaku

Za kilka dni zaczynają się wakacje, czyli statystycznie najniebezpieczniejszy czas na drogach. Wśród głównych przyczyn takich zdarzeń na prostych odcinkach drogi są nadmierna prędkość i jazda na zderzaku. Zarządca autostrady A4 Katowice–Kraków w ramach kampanii „Nie zderzakuj. Posłuchaj. Jedź bezpiecznie” zwraca uwagę na zjawisko agresji na polskich drogach i przypomina, że bezpieczeństwo zaczyna się od osobistych decyzji kierowcy.
Partner serwisu
Szkolenia

Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.