Od kuchni production, czyli nowy dział w ofercie kreatywnej Od kuchni!
Od kuchni, wyspecjalizowana grupa kreatywna na polskim rynku, z dumą ogłasza uruchomienie nowej linii działalności – Od kuchni production. Od kilku lat działa na rynku, oferując kompleksowe usługi kreatywne, a teraz wychodzi naprzeciw rosnącemu zapotrzebowaniu na profesjonalne sesje fotograficzne i nagrania wideo dla branży spożywczej, HoReCa oraz szeroko pojętego lifestylu!
Twórczynią projektu jest Magdaleno Malutko, która od ponad 5 lat z sukcesem tworzy Agencję kreatywną Od kuchni. Razem ze swoim zespołem wykonuje projekty produkcyjne, takie jak sesje zdjęciowe i nagrania wideo, ale również prowadzi kompleksowo komunikację PR-ową oraz social mediową. Agencja dba zarówno o stronę wizualną, jak i kreatywną oraz reklamową, zapewniając klientom kompleksową obsługę na najwyższym poziomie. To zdecydowanie duże ułatwienie dla firm, którym zależy na kompleksowej usłudze – zazwyczaj produkcje zostają zlecane na zewnątrz, przez co zwiększa się jej wycena. Wśród firm, które zaufały Od kuchni production znajdziemy między innymi: Grupę Eurocash, Jeronimo Martins, Perla Pełna Dobra, Lisner, Ponte Portugal, SLODKIE, North Fish czy Restaurację Epoka.
Od kuchni production, czyli co dokładnie?
Od kuchni production, to nie tylko nowa oferta na rynku produkcji, ale także gwarancja profesjonalizmu, kreatywności i kompleksowego podejścia do każdego projektu. Dzięki doświadczeniu i zaawansowanej infrastrukturze, Od kuchni jest gotowe sprostać największym wyzwaniom i spełnić oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.
W dobie rozwoju mediów społecznościowych i digitalizacji, zainteresowanie wysokiej jakości produkcjami wizerunkowymi stale rośnie. Dlatego też, z myślą o naszych klientach zarówno z Polski, jak i zza granicy, postanowiliśmy stworzyć nowy, dedykowany produkcjom contentu dział – Od kuchni production – komentuje Magdalena Malutko.
Produkcje są realizowane we własnych studiach (Studio Co Nieco oraz Studio Od kuchni), w których wyposażenie wchodzą trzy duże studia z kuchnią oraz jedno studio fotograficzne. Od kuchni production, to także niezbędny zestaw elementów scenograficznych oraz sprzętu, który pozwala kompleksowo realizować zlecenia, dostarczając klientom wyjątkowe wizualne doznania. Łączna powierzchnia do realizacji zleceń fotograficzno-filmowych to ponad 500m2.
Wyposażenie przestrzeni
Studia produkcyjne zostały stworzone z myślą o produkcjach kulinarnych i lifestylowych, dlatego wyposażone są zarówno w kuchnie do nagrań, lecz także zaplecza kuchenne z dodatkową lodówką, zmywarką, piekarnikiem, kuchenką i resztą niezbędnych, ułatwiających pracę narzędzi. Na miejscu możliwy jest także wynajem sprzętu oświetleniowego i mnóstwa kuchennych akcesoriów, które są doskonałym uzupełnieniem smakowitych realizacji i spotkań. Dostępne są także przeróżne elementy scenograficzne – naczynia, przybory, sztućce, tła i inne propsy – wszystko co potrzeba, by umożliwić stworzenie wymarzonego klimatu przy produkcji.
Wszystkie szczegóły dotyczące oferty oraz inspirujące przykłady realizacji dostępne są na stronie internetowej: https://www.odkuchniproduction.com/.

Sanepid a deratyzacja – obowiązkowe akcje eliminacji szkodników

Costa Coffee startuje z franczyzą. Pierwszy lokal to współpraca z Klubem Fikołki

Wirtualny adres dla Twojej firmy - o co w tym chodzi?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Transport

Ryanair w tym roku obsłuży rekordową liczbę pasażerów z polskich lotnisk. Przewoźnik nie planuje otwierać połączeń z Radomia
W 2025 roku Ryanair planuje przewieźć 18,3 mln pasażerów z Polski. Nasz kraj jest w czołówce najszybciej rosnących rynków irlandzkiej linii. Największych przyrostów liczby pasażerów Ryanair spodziewa się w Krakowie czy Katowicach. Jednocześnie linia wyklucza obecnie możliwość uruchomienia połączeń z lotniska w Radomiu. – Jeżeli chodzi o infrastrukturę w centralnej Polsce, to na tę chwilę jesteśmy zaspokojeni – mówi Michał Kaczmarzyk, prezes Buzz, Ryanair Group.
Transport
Europejska motoryzacja gotowa do pełnej elektryfikacji. Możliwe zmiany w unijnym prawie dotyczące zeroemisyjności

Mimo coraz częściej pojawiających się prognoz dotyczących częściowego odejścia Europy od elektromobilności Bruksela nadal pozostaje przy stanowisku, że po 2035 roku motoryzacyjny rynek pierwotny będą stanowiły wyłącznie samochody zeroemisyjne. – Nie będzie całkowitego odwrotu od elektromobilności w Unii Europejskiej. W grę wchodzi jedynie pewne poluzowanie norm i przepisów – uważa Adam Holewa, członek zarządu oraz dyrektor ds. motoryzacji w spółce Boryszew SA. Jego zdaniem przemysł motoryzacyjny na Starym Kontynencie jest gotowy do pełnej elektryfikacji.
Problemy społeczne
Na rynku nieruchomości rośnie popularność rewitalizacji. Odnowa dotyczy nie tylko zabytkowych budynków, ale też dawnych terenów poprzemysłowych

Rewitalizacja byłych terenów przemysłowych i budynków jest kluczowym aspektem zrównoważonego rozwoju miejskiego i szansą na zachowanie dziedzictwa kulturowego. Jak podkreślają eksperci Deloitte’a, prawidłowo przeprowadzona rewitalizacja może pobudzić do życia dany obszar miasta i zwiększyć jego atrakcyjność inwestycyjną. Poprawi też jakość życia mieszkańców.
Partner serwisu
Szkolenia

Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.