Nowa przestrzeń produkcyjno-eventowa na mapie Warszawy.
Poznaj Studio Co Nieco
Produkcja zdjęć i video, śniadania prasowe, szkolenia, eventy – to tylko kilka propozycji wydarzeń, które można zorganizować w nowym Studiu Co Nieco, zlokalizowanym na warszawskiej Pradze. Jest to zdecydowanie miejsce do zadań specjalnych, na które składa się aż 260 metrów kwadratowych kreatywnej przestrzeni. Sprawdź, jakie możliwości kryje w sobie apetyczne Co Nieco.
Czym zaskakuje Studio Co Nieco?
Od wejścia czuć powiew świeżości, artystycznego potencjału i nieodkrytych możliwości, które drzemią w nowej przestrzeni. To tu powstawać mają niezapomniane kampanie zdjęciowe i produkcje video, a odbywać będą inspirujące spotkania z pogranicza sztuki i biznesu. Od świata kulinariów, przez design, branżę beauty i modę – to wnętrze inspiruje na wszystkich płaszczyznach.
Wyposażenie kulinarnej przestrzeni
260 m2 zostało podzielonych na dwa – mniejsze i większe – studia z w pełni wyposażoną kuchnią, a także zaplecze kuchenne z dodatkową lodówką, zmywarką, piekarnikiem, kuchenką i resztą niezbędnych, ułatwiających pracę narzędzi. Na miejscu możliwy jest także wynajem sprzętu oświetleniowego i mnóstwa kuchennych akcesoriów, które są doskonałym uzupełnieniem smakowitych realizacji i spotkań. W Co Nieco dostępne są także przeróżne elementy scenograficzne – naczynia, przybory, sztućce, tła i inne propsy – wszystko co potrzeba, by umożliwić stworzenie wymarzonego klimatu na zdjęciach.
Większe studio o powierzchni około 100 m2 jest utrzymane w minimalistycznym stylu. Mieści stonowaną kolorystycznie kuchnię z wyspą oraz przytulny salon. Uwagę przyciągają panoramiczne okna, przez które wpada klimatyczne światło. Można to wykorzystać do stworzenia upragnionych, skąpanych w słońcu kadrów lub w razie potrzeby bez przeszkód je przysłonić. Przestrzeń jest tak plastyczna, jak tylko można sobie wyobrazić. Mniejsze studio jest bardziej kameralne, jednak dzięki w pełni wyposażonej kuchni, również daje mnóstwo możliwości na smakowite realizacje.
Przestrzeń skrojona na miarę potrzeb
Studio Co Nieco, to nowy projekt, za który odpowiada Magdalena Malutko - właścicielka studia produkcyjnego i agencji kreatywnej Od kuchni. Kolejna przestrzeń zaskakuje metrażem, ale także doskonałym przystosowaniem do kuchennych wariacji. Jednocześnie jest to miejsce, w którym odbywać się mogą zupełnie inne spotkania, wydarzenia czy eventy. Na życzenie klienta wnętrze może zostać dowolnie zaaranżowane, dopasowując się do indywidualnych potrzeb.
Zależało nam, aby nasze drugie studio tętniło życiem i stało się nowym centrum kreatywnych działań. Na początek – tuż obok realizacji foto i video oraz eventów, odbywać się w nim będą szkolenia eksperckie dla branży spożywczej, FMCG i HoReCa - dodaje Magdalena Malutko, twórczyni studia Co Nieco.
Jak dotrzeć do Studia Co Nieco?
Nowa przestrzeń produkcyjno-eventowa mieści się na Pradze-Południe, przy ul. Grochowskiej 278/303, obok Urzędu Dzielnicy. Miejsce jest dobrze skomunikowane, z centrum Warszawy można trafić tu już w 10 minut.
Więcej informacji o Co Nieco znaleźć można na stronie www.studioconieco.pl. Wszystkich głodnych atrakcyjnych realizacji zapraszamy do śledzenia nowego Studia w social media – na Instagramie i Facebooku.

VOICE IMPACT AWARD – ogólnopolski konkurs grantowy dla dziennikarzy i studentów

Komunikacja w czasach kryzysów i zmian geopolitycznych. Jubileuszowy Kongres Public Relations

Jak skutecznie wykorzystać komunikację mobilną w biznesie?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Prawo

UE lepiej przygotowana na reagowanie na klęski żywiołowe. Od czasu powodzi w Polsce pojawiło się wiele usprawnień
Na tereny dotknięte ubiegłoroczną powodzią od rządu trafiło ponad 4 mld zł. Pierwsze formy wsparcia, w tym zasiłki, pomoc materialna czy wsparcie dla przedsiębiorców, pojawiły się już w pierwszych dniach od wystąpienia kataklizmu. Do Polski ma też trafić 5 mld euro z Funduszu Spójności UE na likwidację skutków powodzi. Doświadczenia ostatnich lat powodują, że UE jest coraz lepiej przygotowana, by elastycznie reagować na występujące klęski żywiołowe.
Prawo
Rzecznik MŚP: Obniżenie składki zdrowotnej to nie jest szczyt marzeń. Ideałem byłby powrót do tego, co było przed Polskim Ładem

Podczas najbliższego posiedzenia, które odbędzie się 23 i 24 kwietnia, Senat ma się zająć ustawą o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych. Zakłada ona korzystne zmiany w składkach zdrowotnych płaconych przez przedsiębiorców. Rzecznik MŚP apeluje do izby wyższej i prezydenta o przyjęcie i podpisanie nowych przepisów. Pojawiają się jednak głosy, że uprzywilejowują one właścicieli firm względem pracowników, a ponadto nie podlegały uzgodnieniom, konsultacjom i opiniowaniu.
Handel
Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.
Partner serwisu
Szkolenia

Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.