Komunikaty PR

Konsumenci stworzą nowy smak Jeżyków w konkursie „Uwielbiam JE!”

2020-03-06  |  01:00
Biuro prasowe

Aż do 19 kwietnia konsumenci mogą w konkursie skomponować własny smak ciastek Jeżyki. Najlepsze propozycje zostaną nagrodzone gotówką w kwocie 10 000 zł (nagroda główna) i 10x1000 zł oraz czapkami, które pomagają jeżom.

 

W ostatnich dwóch latach grono wielbicieli ciastek Jeżyki znacząco się powiększyło. Uznaliśmy więc, że to dobry moment, by otworzyć się na gusta naszych konsumentów i dać im możliwość stworzenia nowego smaku, dokładnie takiego, o jakim marzą. Jednocześnie dzięki zaangażowaniu w konkurs konsumenci wraz z nami będą mogli wesprzeć ośrodek „Jeżurkowo”, który na co dzień zajmuje się ratowaniem polskich jeży – mówi Anna Kubicka, brand manager marki.

 

Zgłoszenia do konkursu należy przesyłać za pośrednictwem strony www.goplana.pl. Akcja będzie szeroko komunikowana w mediach. W puli do wygrania jest między innymi 1000 unikalnych czapek z logo „Uwielbiam JE!”. W ramach akcji marka Jeżyki przekaże darowiznę na rzecz organizacji Jeżurkowo, pomagającej jeżom w Polsce.

 

Za koncepcję i organizację konkursu odpowiada agencja They.pl.

Wsparcie PR zapewnia Kolterman Media Communications.

 

Producent:       Colian Sp. z o.o.

Produkt:           Goplana Jeżyki  Classic, 186 g,  cena det. ok. 4,99 zł/szt.

                        Goplana Jeżyki Kokos, 186 g, cena det. ok. 4,99 zł/szt.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Przemysł spożywczy Smak zaczyna się od mięsa Biuro prasowe
2024-12-30 | 15:20

Smak zaczyna się od mięsa

W nowej kampanii marketingowej firma Sokołów skupia się na wysokiej jakości swojego surowca i produktów. – W Sokołowie wiemy, że smak zaczyna się od mięsa –
Przemysł spożywczy Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?
2024-12-20 | 01:00

Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?

Ponad 60 proc. polskich gospodarstw domowych przyznaje, że po świętach zostaje im nadmiar jedzenia – wynika z badania przeprowadzonego na zlecenie sieci Netto[1]. Choć większość
Przemysł spożywczy „Herbapol. We współpracy z naturą.”
2024-12-19 | 11:27

„Herbapol. We współpracy z naturą.”

Jej założeniem jest pokazanie, że marka Herbapol, która poszczycić się może bogatą wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w zakresie ziół i owoców, jednocześnie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Farmacja

Konsument

Konsumenci zwracają uwagę na klasę energetyczną sprzętu AGD. To ma wpływ na ich rachunki

Duże AGD ma spory potencjał oszczędności prądu w gospodarstwach domowych i w całym systemie elektroenergetycznym – ocenia APPLiA Polska, związek pracodawców tej branży. Ze względu na postęp technologiczny dziś produkowane urządzenia w najlepszych klasach energetycznych zużywają 10–20 proc. prądu w porównaniu do urządzeń dostępnych 25 lat temu. Do stałego postępu w tym obszarze motywują też wymogi unijne, które z roku na rok się zaostrzają.

Prawo

Polska w końcówce europejskiej stawki pod względem udziału kobiet w zarządach spółek. Zmienić ma to unijna dyrektywa

Udział kobiet w zarządach i radach nadzorczych 140 największych spółek notowanych na warszawskiej giełdzie na koniec 2024 roku wyniósł 18,4 proc. – wynika z danych 30% Club Poland. Zgodnie z dyrektywą Women on Boards, żeby zapewnić równowagę płci, 33 proc. wszystkich stanowisk zarządczych powinno być zajmowane przez osoby należące do niedostatecznie reprezentowanej płci. Sytuację kobiet powinny poprawić obowiązkowe parytety, transparentność rekrutacji oraz merytoryczne kryteria wyboru kandydata.

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.