Komunikaty PR

Poczuj smak wakacji z nowym Lechem Shandy Spritz

2020-03-31  |  13:30
Biuro prasowe
Do pobrania Butelka ( 3.35 MB )

Na zbliżający się sezon letni Lech Shandy powraca z nowym wariantem połączenia piwa
i lemoniady. Oryginalny Lech Shandy Spritz o smaku popularnego włoskiego drinka, to idealna propozycja dla wszystkich, którzy już teraz pragną poczuć smak wakacji!

Na sklepowych półkach pojawiła się kolejna nowość od marki Lech. Po ubiegłorocznym sukcesie Lecha Shandy o smaku Strawberry Margarita, nadszedł czas na wprowadzenie do sprzedaży następnego, intrygującego smaku. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom konsumentów, do rodziny dołączył nowy Lech Shandy Spritz, przywodzący na myśl smak cytrusowego orzeźwienia.

Kojarzący się z letnim klimatem Lech Shandy Spritz, to propozycja adresowana do miłośników piwa, którzy poszukają jego nieco delikatniejszej odmiany na upalne dni. Charakterystyczny smak pomarańczy znany z popularnego włoskiego drinka, przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom wytrawnych koktajli, lubiących słodycz cytrusów przełamaną lekką goryczką. Miks piwny, bazujący na krystalicznym Lechu Premium i docenianym na całym świecie pomarańczowym drinku, dostarczy maksymalnego orzeźwienia nawet w najbardziej upalne dni!

Lech Shandy Spritz Kompanii Piwowarskiej dostępny jest w sprzedaży w całej Polsce. Nowa propozycja dystrybuowana jest w butelkach 500 ml i puszkach o tej samej pojemności. Do rodziny Lecha Shandy należą również 3 smaki: Lemon, Mojito oraz Strawberry Margarita.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Przemysł spożywczy Smak zaczyna się od mięsa Biuro prasowe
2024-12-30 | 15:20

Smak zaczyna się od mięsa

W nowej kampanii marketingowej firma Sokołów skupia się na wysokiej jakości swojego surowca i produktów. – W Sokołowie wiemy, że smak zaczyna się od mięsa –
Przemysł spożywczy Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?
2024-12-20 | 01:00

Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?

Ponad 60 proc. polskich gospodarstw domowych przyznaje, że po świętach zostaje im nadmiar jedzenia – wynika z badania przeprowadzonego na zlecenie sieci Netto[1]. Choć większość
Przemysł spożywczy „Herbapol. We współpracy z naturą.”
2024-12-19 | 11:27

„Herbapol. We współpracy z naturą.”

Jej założeniem jest pokazanie, że marka Herbapol, która poszczycić się może bogatą wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w zakresie ziół i owoców, jednocześnie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Kongres Profesjonalistów Public Relations

Konsument

Handel

Zbliża się szczyt UE–Chiny. Głównym tematem spotkania będzie polityka handlowa, w tym cła

Unia Europejska i Chiny odpowiadają łącznie za niemal 30 proc. światowego handlu, ale Europa wciąż ma ogromny deficyt handlowy w wymianie z Państwem Środka. Ostatnio relacje między Pekinem a Brukselą były pełne napięć, choćby w kwestii europejskich ceł na elektryki, chińskich ograniczeń eksportu metali ziem rzadkich, czy braku równowagi w dostępie do rynków. Szczyt UE–Chiny odbędzie się ponad półtora roku po poprzednim.

Polityka

Dane statystyczne pomogą przyspieszyć rozwój turystyki. Posłużą również do promocji turystycznej Polski

Główny Urząd Statystyczny we współpracy z resortem turystyki buduje nowoczesny portal analityczny Turystyka+. To interaktywne narzędzie, które umożliwia śledzenie zmian i porównywanie danych. Celem projektu jest wsparcie rozwoju turystyki na wielu poziomach – nie tylko krajowym, ale również lokalnym i regionalnym. Ma on być pomocny zarówno w podejmowaniu decyzji politycznych dotyczących infrastruktury turystycznej, jak i dla przedsiębiorców, co ma się przełożyć na rozwój sektora i gospodarki.

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.