Bell’s Master Blend Sauces Sign NIL Deal with Basketball Star Davion Thompson for Exclusive DT3 Hot BBQ Fusion Sauce

Davion Thompson Sign NIL Collaboration Deal with Bell’s Master Blend Sauces for the New DT3 Hot BBQ Fusion Sauce
Davion Thompson (DT3) Sign NIL Deal with Bell’s Master Blend Sauces to produce “Exclusive” DT3 Hot BBQ Fusion Sauces.
This collaboration marks Thompson’s first sauce business partnership, showcasing his expanding influence beyond basketball. The “DT3 Hot BBQ Fusion” sauce combines the sweet tangy barbecue flavor, with a kick of heat like Davion’s crossover to create a unique and flavorful experience for sauce lovers.
“I’ve always loved great food, and when the opportunity came about to work with Bell’s Master Blend to create my own sauce, I knew it was a dream come true” said Thompson. “DT3 Hot BBQ Fusion is a mix of bold flavors that represent my style-fiery, smooth, and unforgettable.”
Bell’s Master Blend Sauces, known for its handcrafted, gourmet, and premium flavors, sees this partnership as a perfect fit. “Davion is a dynamic young athlete with a bright future, and we’re excited to bring his vision to life in the form of an incredible new sauce,” said by Kevin & Monique Bell CEO/CFO and spokesperson for the Bell's Master Blend Sauce Company.
The “DT3 Hot BBQ Fusion” sauce will be available for purchase online and at select retailers, with a launch event planned, on June 1, 2025, for fans of Davion Thompson (DT3) and food lovers alike can look forward to tasting the bold new flavor inspired by one of basketball’s rising stars.
About Davion Thompson
Davion Thompson is a sophomore basketball standout at Bolingbrook High School in Illinois. Davion was voted the 2025 Chicago Sun-Times player of the year, Illinois Maxprep Highschool player of the year, and ranked #22 on espn. Furthermore , he is recognized as one of the top high school players in the nation, Davion has received multiple Division I scholarship offers and continues to grow his brand both on and off the court.
About Bell’s Master Blend Sauces
Bell’s Master Blend Sauces is a family-owned sauce company specializing in gourmet and hand-crafted blends to bring that exceptional flavor to every dish! With a commitment to bold taste and superior ingredients, The Bell's Master Blend Company continues to innovate in the world of sauces and seasonings by bringing you Twisted Teriyaki, Hot Lemon Pepper Zest, Wicked Hot, Buffalo Mild, and the new DT3 Hot BBQ Fusion Sauce for Davion Thompson.
For media inquiries, interviews, or additional information, please contact:
Darrius Webb
dwebb@hicksmg.com
470-409-9732
HMG Sports Management
Website: bellsmasterblendsauces.com
Kevin & Monique Bell
Bell’s Master Blend Sauces
-800-651-6393
bellsmasterblendsauces@hotmail.com
Visit us on social media:
Instagram
Facebook
Other
Legal Disclaimer:
EIN Presswire provides this news content "as is" without warranty of any kind. We do not accept any responsibility or liability for the accuracy, content, images, videos, licenses, completeness, legality, or reliability of the information contained in this article. If you have any complaints or copyright issues related to this article, kindly contact the author above.

Huntington’s Disease: Charting a New Path with Disease-Modifying Therapies and Strategic Innovation
Paramount Wellness Retreat Addresses the Link Between ADHD and Addiction with Specialized Dual Diagnosis Treatment
Aspire Systems wins Silver Stevie® Award in 2025 American Business Awards®
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Handel

Ze względu na różnice w cenach surowce wtórne przegrywają z pierwotnymi. To powoduje problemy branży recyklingowej
Rozporządzenie PPWR stawia ambitne cele w zakresie wykorzystania recyklatów w poszczególnych rodzajach opakowań. To będzie oznaczało wzrost popytu na materiały wtórne pochodzące z recyklingu. Obecnie problemy branży recyklingu mogą spowodować, że popyt będzie zaspokajany głównie przez import. Dziś do dobrowolnego wykorzystania recyklatów nie zachęcają przede wszystkim ceny – surowiec pierwotny można kupić taniej niż ten z recyklingu.
Przemysł spożywczy
Rośnie presja konkurencyjna na unijne rolnictwo. Bez rekompensat sytuacja rolników może się pogarszać

Rolnictwo i żywność, w tym rybołówstwo, są sektorami strategicznymi dla UE. System rolno-spożywczy, oparty na jednolitym rynku europejskim, wytwarza ponad 900 mld euro wartości dodanej. Jego konkurencyjność stoi jednak przed wieloma wyzwaniami – to przede wszystkim eksport z Ukrainy i niedługo także z krajów Mercosur, a także presja związana z oczekiwaniami konsumentów i Zielonym Ładem. Bez rekompensat rolnikom może być trudno tym wyzwaniom sprostać.
Transport
Infrastruktury ładowania elektryków przybywa w szybkim tempie. Inwestorzy jednak napotykają szereg barier

Liczba punktów ładowania samochodów elektrycznych wynosi dziś ok. 10 tys., a tempo wzrostu wynosi ok. 50 proc. r/r. Dynamika ta przez wiele miesięcy była wyższa niż wyniki samego rynku samochodów elektrycznych, na które w poprzednim roku wpływało zawieszenie rządowych dopłat do zakupu elektryka. Pierwszy kwartał br. zamknął się 22-proc. wzrostem liczby rejestracji w ujęciu rocznym, ale kwiecień przyniósł już wyraźne odbicie – o 100 proc.
Partner serwisu
Szkolenia

Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.