Rusza kampania wizerunkowa OLEWNIK. W roli głównej Sucha Krakowska z Szynki
Paweł Świąder
Prepare Sp. z o.o.
Świętokrzyska 18
00-052 Warszawa
pawel.swiader|prepare.pl| |pawel.swiader|prepare.pl
783917437
www.prepare.pl
Rusza nowa kampania wizerunkowa Grupy OLEWNIK. W rolach głównych najwyższa jakość i nieporównywalny smak Suchej Krakowskiej z Szynki
Właśnie ruszyła ogólnopolska, telewizyjna kampania reklamowa przygotowana przez Grupę OLEWNIK - „Idzie Nowe. Krakowska jak się patrzy!” W ramach akcji promowane będą najwyższa jakość i niedościgniony smak Suchej Krakowskiej z Szynki oraz przywiązanie producenta do tradycji. Wykorzystując dwuznaczność słów i sytuacji OLEWNIK w zabawny sposób wprowadza nas w swój świat czerpiący z tradycji w nowoczesnym stylu. Spoty w kilku wersjach emitowane będą w telewizjach TVN, TVP i Polsat w listopadzie oraz grudniu. To kolejna odsłona działań prezentujących nową strategię Grupy OLEWNIK, która czerpiąc z wieloletniego doświadczenia, tworzy najlepsze na rynku produkty.
OLEWNIK to wiodący i uznany przez konsumentów polski producent najwyższej jakości wędlin i mięsa. Firma korzysta z wieloletniego doświadczenia, a jednocześnie uważnie obserwuje najnowsze trendy i odpowiada na potrzeby klientów. Stąd wprowadzenie do oferty przekąsek na bazie roślin oraz doskonalenie najbardziej rozpoznawalnych produktów, jak Sucha Krakowska z Szynki, poprzez eksplorowanie możliwości smaków i propozycji pakowania. Opakowanie gwiazdy kampanii Suchej Krakowskiej z Szynki zyskało niedawno nową, atrakcyjną szatę graficzną. Nowe opakowanie zwraca uwagę konsumentów, w przystępny sposób prezentuje najważniejsze informacje o produkcie a zarazem jest wygodne w użyciu. Spoty, które już od soboty będzie można zobaczyć w największych stacjach telewizyjnych w Polsce, w zabawny sposób prezentują najistotniejsze przewagi Suchej Krakowskiej z Szynki OLEWNIK: niedościgniony smak uzyskany między innymi długim procesem suszenia trwającym minimum 100 godzin, wysoka zawartość mięsa (143 g mięsa na 100 g produktu) oraz odpowiednio zbilansowana zawartość, czyli 30 plasterków w wygodnym opakowaniu.
- Wierzymy, że niezależnie od tego kim jest nasz klient, jakie ma upodobania, gdzie mieszka i co lubi robić, to nigdy się nie nudzi, czerpie z życia to co najlepsze i dlatego wybiera najwyższej jakości na rynku produkty OLEWNIK. W ramach nowej kampanii chcemy pokazać, że nasza oferta jest niepowtarzalna, bo jej bazą jest doświadczenie, przy uwzględnieniu najnowszych trendów i potrzeb konsumentów tworzymy smak nie do podrobienia. W Grupie OLEWNIK niezmiennie podkreślamy, że „Jedzenie ma znaczenie” i za to hasło bierzemy pełną odpowiedzialność. Bazując na ponad 30 letnim doświadczeniu łączymy tradycję i jakość z nowoczesnością i wygodą – mówi Agnieszka Stańczyk, Category Manager Grupy OLEWNIK.
Grupa OLEWNIK w ostatnim czasie prowadzi intensywne działania w ramach nowej strategii firmy. Grupa zmienia się oraz inwestuje w usprawnianie produkcji. Zarząd podkreśla przywiązanie do ponad 30-letniej tradycji, ale z odwagą odpowiada na zmieniające się potrzeby konsumentów, czego dowodem jest wprowadzenie do oferty produktów zdobywających prestiżowe nagrody np. złotą innowację. Firma stawia na zrównoważony rozwój, który przejawia się w działaniach organizacji, wprowadza liczne innowacje produktowe, starannie selekcjonuje składniki i używa tylko niezbędnych surowców, dbając o najwyższą jakość oraz wygodę konsumentów.
Sucha Krakowska z Szynki to rynkowy przebój, który dzięki oryginalnej recepturze i przywiązaniu do jakości, zdobywa pierwsze miejsce w ocenie konsumentów. Spoty promujące hit OLEWNIK od soboty będzie można zobaczyć na antenach stacji TVN, Polsat oraz TVP a także w Internecie. Za kreację i wyprodukowanie filmów reklamowych oraz media plan i zakup TV odpowiada Agencja dentsu X, zakup mediów i kreację online prowadzi Huta19, obsługę media relations zapewnia Agencja Prepare.
OLEWNIK oferuje najwyższej jakości produkty dla osób, które uwielbiają̨ pyszne jedzenie: sprawdzone smaki i nowe, zaskakujące połączenia. To marka, która tworzy produkty mięsne, roślinne i hybrydowe, podążając za obecnymi potrzebami Polaków. OLEWNIK celebruje tradycyjne i nowoczesne smaki dzięki swojemu nieustannemu rozwojowi jest innowatorem w obszarze prowadzonej działalności.
MIASTO ZGORZELEC DOCZEKAŁO SIĘ NOWEGO SALONU OPTYCZNEGO! ZIKO OPTYK JUŻ OTWARTY
DIVE PRO W GOTOWOŚCI NA KAŻDĄ PRZYGODĘ
Dojrzeli do długów – Polacy w średnim wieku z największymi problemami
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Bankowość
Ponad 70 proc. budynków w Polsce wymaga gruntownej modernizacji. 1 mln zł trafi na granty na innowacje w tym obszarze
Ograniczenie zużycia energii w budynkach to jeden z najbardziej efektywnych ekonomicznie sposobów redukcji emisji dwutlenku węgla. Tymczasem w Unii Europejskiej zdecydowana większość budynków mieszkalnych wymaga poprawy efektywności energetycznej. Innowacji, które mają w tym pomóc, poszukuje ING Bank Śląski w piątej edycji swojego Programu Grantowego dla start-upów i młodych naukowców. Najlepsi mogą liczyć na zastrzyk finansowania z przeznaczeniem na rozwój i komercjalizację swojego pomysłu. Budżet Programu Grantowego ING to 1 mln zł w każdej edycji.
Infrastruktura
Branża infrastrukturalna szykuje się na inwestycyjny boom. Projektanci i inżynierowie wskazują na szereg wyzwań w kolejnych latach
W kolejnych latach w polskiej gospodarce ma być odczuwalne przyspieszenie realizacji inwestycji infrastrukturalnych. Ma to związek z finansową perspektywą unijną na lata 2021–2027 i odblokowaniem środków z KPO. To inwestycje planowane na dziesiątki albo nawet na setki lat, a w dyskusji dotyczącej takich projektów często pomijana jest rola projektantów i inżynierów. Przedstawiciele tych zawodów wskazują na szereg wyzwań, które będą rzutować na planowanie i realizowanie wielkich projektów infrastrukturalnych. Do najważniejszych zaliczają się m.in. relacje z zamawiającymi, coraz mniejsza dostępność kadr, konieczność inwestowania w nowe, cyfrowe technologie oraz unijne regulacje dotyczące zrównoważonego rozwoju w branży budowlanej.
Konsument
Techniki genomowe mogą zrewolucjonizować europejskie rolnictwo i uodpornić je na zmiany klimatu. UE pracuje nad nowymi ramami prawnymi
Techniki genomowe (NTG) pozwalają uzyskiwać rośliny o większej odporności na susze i choroby, a ich hodowla wymaga mniej nawozów i pestycydów. Komisja Europejska wskazuje, że NTG to innowacja, która może m.in. zwiększyć odporność systemu żywnościowego na zmiany klimatu. W tej chwili wszystkie rośliny uzyskane w ten sposób podlegają tym samym, mocno wyśrubowanym zasadom, co GMO. Dlatego w ub.r. KE zaproponowała nowe rozporządzenie dotyczące roślin uzyskiwanych za pomocą technik genomowych. W lutym br. przychylił się do niego Parlament UE, co otworzyło drogę do rozpoczęcia negocjacji z rządami państw UE w Radzie. Wątpliwości wielu państw członkowskich, również Polski, budzi kwestia patentów NGT pozostających w rękach globalnych koncernów, które mogłyby zaszkodzić pozycji europejskich hodowców.
Partner serwisu
Szkolenia
Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.