Komunikaty PR

Od kuchni production, czyli nowy dział w ofercie kreatywnej Od kuchni!

2024-04-09  |  10:00
Biuro prasowe

Od kuchni, wyspecjalizowana grupa kreatywna na polskim rynku, z dumą ogłasza uruchomienie nowej linii działalności – Od kuchni production. Od kilku lat działa na rynku, oferując kompleksowe usługi kreatywne, a teraz wychodzi naprzeciw rosnącemu zapotrzebowaniu na profesjonalne sesje fotograficzne i nagrania wideo dla branży spożywczej, HoReCa oraz szeroko pojętego lifestylu! 

Twórczynią projektu jest Magdaleno Malutko, która od ponad 5 lat z sukcesem tworzy Agencję kreatywną Od kuchni. Razem ze swoim zespołem wykonuje projekty produkcyjne, takie jak sesje zdjęciowe i nagrania wideo, ale również prowadzi kompleksowo komunikację PR-ową oraz social mediową. Agencja dba zarówno o stronę wizualną, jak i kreatywną oraz reklamową, zapewniając klientom kompleksową obsługę na najwyższym poziomie. To zdecydowanie duże ułatwienie dla firm, którym zależy na kompleksowej usłudze – zazwyczaj produkcje zostają zlecane na zewnątrz, przez co zwiększa się jej wycena. Wśród firm, które zaufały Od kuchni production znajdziemy między innymi: Grupę Eurocash, Jeronimo Martins, Perla Pełna Dobra, Lisner, Ponte Portugal, SLODKIE, North Fish czy  Restaurację Epoka. 

Od kuchni production, czyli co dokładnie?

Od kuchni production, to nie tylko nowa oferta na rynku produkcji, ale także gwarancja profesjonalizmu, kreatywności i kompleksowego podejścia do każdego projektu. Dzięki doświadczeniu i zaawansowanej infrastrukturze, Od kuchni jest gotowe sprostać największym wyzwaniom i spełnić oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.

W dobie rozwoju mediów społecznościowych i digitalizacji, zainteresowanie wysokiej jakości produkcjami wizerunkowymi stale rośnie. Dlatego też, z myślą o naszych klientach zarówno z Polski, jak i zza granicy, postanowiliśmy stworzyć nowy, dedykowany produkcjom contentu dział – Od kuchni productionkomentuje Magdalena Malutko. 

Produkcje są realizowane we własnych studiach (Studio Co Nieco oraz Studio Od kuchni), w których wyposażenie wchodzą trzy duże studia z kuchnią oraz jedno studio fotograficzne. Od kuchni production, to także niezbędny zestaw elementów scenograficznych oraz sprzętu, który pozwala kompleksowo realizować zlecenia, dostarczając klientom wyjątkowe wizualne doznania. Łączna powierzchnia do realizacji zleceń fotograficzno-filmowych to ponad 500m2.

Wyposażenie przestrzeni

Studia produkcyjne zostały stworzone z myślą o produkcjach kulinarnych i lifestylowych, dlatego wyposażone są zarówno w kuchnie do nagrań, lecz także zaplecza kuchenne z dodatkową lodówką, zmywarką, piekarnikiem, kuchenką i resztą niezbędnych, ułatwiających pracę narzędzi. Na miejscu możliwy jest także wynajem sprzętu oświetleniowego i mnóstwa kuchennych akcesoriów, które są doskonałym uzupełnieniem smakowitych realizacji i spotkań. Dostępne są także przeróżne elementy scenograficzne – naczynia, przybory, sztućce, tła i inne propsy – wszystko co potrzeba, by umożliwić stworzenie wymarzonego klimatu przy produkcji. 

Wszystkie szczegóły dotyczące oferty oraz inspirujące przykłady realizacji dostępne są na stronie internetowej: https://www.odkuchniproduction.com/.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Firma Organizacja dokumentów w firmie – strategiczny element zarządzania informacją Biuro prasowe
2025-07-30 | 09:25

Organizacja dokumentów w firmie – strategiczny element zarządzania informacją

W wielu organizacjach procesy związane z dokumentacją funkcjonują na uboczu uwagi zarządów, choć mają bezpośredni wpływ na ciągłość operacyjną, zgodność
Firma CIMA i Templar Executives podpisały memorandum o współpracy w celu wzmocnienia odporności cybernetycznej w Europie
2025-07-24 | 14:00

CIMA i Templar Executives podpisały memorandum o współpracy w celu wzmocnienia odporności cybernetycznej w Europie

Nowe partnerstwo ma służyć pogłębieniu integracji pomiędzy profesją  finansową a środowiskiem cyberbezpieczeństwa w Europie poprzez wymianę wiedzy, rozwój kompetencji
Firma Z ziemniaka zrobili biznes
2025-07-15 | 01:00

Z ziemniaka zrobili biznes

Jeszcze kilka lat temu Grzegorz Grodek i Adam Głos zarządzali strukturami w firmach finansowych. Pierwszy był wiceprezesem Tax Care, potem prezesem Faktura.pl, wcześniej związany

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Kongres Profesjonalistów Public Relations

Konsument

Tylko 35 proc. Celów Zrównoważonego Rozwoju ONZ możliwe do osiągnięcia przed 2030 r. Potrzebna ściślejsza współpraca międzynarodowa

Jak wynika z raportu ONZ, choć w ciągu ostatniej dekady dzięki dążeniu do realizacji przyjętych celów udało się poprawić życie milionów ludzi na całym świecie, to jednak tempo zmian pozostaje zbyt wolne, by dało się je osiągnąć do 2030 roku. Postęp hamują przede wszystkim eskalacja konfliktów, zmiana klimatu, rosnące nierówności i niewystarczające finansowanie. Jak wynika ze sprawozdania Parlamentu Europejskiego, problemem jest także brak ścisłej współpracy międzynarodowej i sceptyczne podejście niektórych państw ONZ.

Przemysł spożywczy

UNICEF: Wszystkie dzieci poniżej piątego roku życia w Gazie cierpią z powodu niedożywienia. Sytuacja jest katastrofalna

Ataki Izraela na Strefę Gazy i jej izolacja doprowadziły do całkowitego załamania podstawowych usług i ograniczenia możliwości dostaw i dystrybucji pomocy humanitarnej – wskazuje UNICEF. W efekcie setki tysięcy Palestyńczyków są w sytuacji ciągłego zagrożenia życia i cierpią z powodu niedożywienia i głodu. Ta klęska dotyczy praktycznie wszystkich dzieci poniżej piątego roku życia. Konflikty są jednym z głównych przyczyn braku bezpieczeństwa żywnościowego, głodu i niedożywienia na świecie. Szczególnie dotyczy to Afryki i Azji Zachodniej.

Prawo

Branża ciepłownictwa czeka na unijną i krajową strategię transformacji. Liczy na większe fundusze i korzystne regulacje

Komisja Europejska zapowiedziała rozpoczęcie w I kwartale 2026 roku prac nad strategią dla ciepłownictwa i chłodnictwa. Nad tym strategicznym dokumentem w zakresie ciepłownictwa pracuje także polski rząd. Branża podkreśla, że obie te strategie będą miały kluczowe znaczenie dla trwającej transformacji w ciepłownictwie, czyli przyszłości ogromnych inwestycji, które czekają sektor do 2050 roku. Jednocześnie apeluje o większe wsparcie tego procesu ze środków publicznych.

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.