Komunikaty PR

Kampania wizerunkowa na 75-lecie Herbapolu-Lublin

2024-06-18  |  12:00
Biuro prasowe

Herbapol-Lublin już od 75 lat towarzyszy Polakom, dostarczając im produkty tworzone ze składników pochodzących z natury. To właśnie głębokie zakorzenienie w niej jest fundamentem działania firmy. Przywiązanie do przyrody i poszanowanie jej bogactwa, które są niezmiennie wpisane w misję Herbapolu-Lublin, stały się też w naturalny sposób główną ideą programu obchodów jego 75. urodzin.

Jest na nich oparta również rozpoczęta właśnie kampania wizerunkowa. Stworzony na jej potrzeby spot to pełna pozytywnych emocji opowieść o naturze, bliskości z nią i czerpaniu z jej bogactwa. – W Herbapolu-Lublin natura jest dla nas wszystkim: inspiracją do rozwoju, bazą cennych składników, źródłem wspaniałych, pozytywnych emocji – mówi Marzena Walczak, Brand Manager w Herbapol-Lublin S.A. – To właśnie na tych szczerych i wyjątkowych uczuciach wobec natury oparliśmy nasz najnowszy spot wizerunkowy. Jesteśmy dumni, że dzięki nam także konsumenci mogą poczuć ten niezwykły związek z naturą – czy to sięgając po aromatyczną, ziołową herbatkę, czy dżem, pełen owoców z polskich sadów, czy też po nasze fitokosmetyki, stworzone na bazie skoncentrowanych ekstraktów roślinnych.

Spot będzie emitowany w głównych, ogólnopolskich stacjach telewizyjnych (TVP, TVN, Polsat), a także w serwisach VOD (Player, Polsat Go, VOD, YouTube).

Za produkcję spotu odpowiadała agencja AdValue, zaś za zakup mediów Essence Mediacom. Wsparcie PR zapewnia Quality Public Relations.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Przemysł spożywczy Smak zaczyna się od mięsa Biuro prasowe
2024-12-30 | 15:20

Smak zaczyna się od mięsa

W nowej kampanii marketingowej firma Sokołów skupia się na wysokiej jakości swojego surowca i produktów. – W Sokołowie wiemy, że smak zaczyna się od mięsa –
Przemysł spożywczy Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?
2024-12-20 | 01:00

Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?

Ponad 60 proc. polskich gospodarstw domowych przyznaje, że po świętach zostaje im nadmiar jedzenia – wynika z badania przeprowadzonego na zlecenie sieci Netto[1]. Choć większość
Przemysł spożywczy „Herbapol. We współpracy z naturą.”
2024-12-19 | 11:27

„Herbapol. We współpracy z naturą.”

Jej założeniem jest pokazanie, że marka Herbapol, która poszczycić się może bogatą wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w zakresie ziół i owoców, jednocześnie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Kongres Rady Podatkowej

Targi Bezpieczeństwa

Handel

Ze względu na różnice w cenach surowce wtórne przegrywają z pierwotnymi. To powoduje problemy branży recyklingowej

Rozporządzenie PPWR stawia ambitne cele w zakresie wykorzystania recyklatów w poszczególnych rodzajach opakowań. To będzie oznaczało wzrost popytu na materiały wtórne pochodzące z recyklingu. Obecnie problemy branży recyklingu mogą spowodować, że popyt będzie zaspokajany głównie przez import. Dziś do dobrowolnego wykorzystania recyklatów nie zachęcają przede wszystkim ceny – surowiec pierwotny można kupić taniej niż ten z recyklingu.

Przemysł spożywczy

Rośnie presja konkurencyjna na unijne rolnictwo. Bez rekompensat sytuacja rolników może się pogarszać

Rolnictwo i żywność, w tym rybołówstwo, są sektorami strategicznymi dla UE. System rolno-spożywczy, oparty na jednolitym rynku europejskim, wytwarza ponad 900 mld euro wartości dodanej. Jego konkurencyjność stoi jednak przed wieloma wyzwaniami – to przede wszystkim eksport z Ukrainy i niedługo także z krajów Mercosur, a także presja związana z oczekiwaniami konsumentów i Zielonym Ładem. Bez rekompensat rolnikom może być trudno tym wyzwaniom sprostać.

Transport

Infrastruktury ładowania elektryków przybywa w szybkim tempie. Inwestorzy jednak napotykają szereg barier

Liczba punktów ładowania samochodów elektrycznych wynosi dziś ok. 10 tys., a tempo wzrostu wynosi ok. 50 proc. r/r. Dynamika ta przez wiele miesięcy była wyższa niż wyniki samego rynku samochodów elektrycznych, na które w poprzednim roku wpływało zawieszenie rządowych dopłat do zakupu elektryka. Pierwszy kwartał br. zamknął się 22-proc. wzrostem liczby rejestracji w ujęciu rocznym, ale kwiecień przyniósł już wyraźne odbicie – o 100 proc.

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.