Komunikaty PR

Kampania wizerunkowa na 75-lecie Herbapolu-Lublin

2024-06-18  |  12:00
Biuro prasowe

Herbapol-Lublin już od 75 lat towarzyszy Polakom, dostarczając im produkty tworzone ze składników pochodzących z natury. To właśnie głębokie zakorzenienie w niej jest fundamentem działania firmy. Przywiązanie do przyrody i poszanowanie jej bogactwa, które są niezmiennie wpisane w misję Herbapolu-Lublin, stały się też w naturalny sposób główną ideą programu obchodów jego 75. urodzin.

Jest na nich oparta również rozpoczęta właśnie kampania wizerunkowa. Stworzony na jej potrzeby spot to pełna pozytywnych emocji opowieść o naturze, bliskości z nią i czerpaniu z jej bogactwa. – W Herbapolu-Lublin natura jest dla nas wszystkim: inspiracją do rozwoju, bazą cennych składników, źródłem wspaniałych, pozytywnych emocji – mówi Marzena Walczak, Brand Manager w Herbapol-Lublin S.A. – To właśnie na tych szczerych i wyjątkowych uczuciach wobec natury oparliśmy nasz najnowszy spot wizerunkowy. Jesteśmy dumni, że dzięki nam także konsumenci mogą poczuć ten niezwykły związek z naturą – czy to sięgając po aromatyczną, ziołową herbatkę, czy dżem, pełen owoców z polskich sadów, czy też po nasze fitokosmetyki, stworzone na bazie skoncentrowanych ekstraktów roślinnych.

Spot będzie emitowany w głównych, ogólnopolskich stacjach telewizyjnych (TVP, TVN, Polsat), a także w serwisach VOD (Player, Polsat Go, VOD, YouTube).

Za produkcję spotu odpowiadała agencja AdValue, zaś za zakup mediów Essence Mediacom. Wsparcie PR zapewnia Quality Public Relations.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Przemysł spożywczy Smak zaczyna się od mięsa Biuro prasowe
2024-12-30 | 15:20

Smak zaczyna się od mięsa

W nowej kampanii marketingowej firma Sokołów skupia się na wysokiej jakości swojego surowca i produktów. – W Sokołowie wiemy, że smak zaczyna się od mięsa –
Przemysł spożywczy Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?
2024-12-20 | 01:00

Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?

Ponad 60 proc. polskich gospodarstw domowych przyznaje, że po świętach zostaje im nadmiar jedzenia – wynika z badania przeprowadzonego na zlecenie sieci Netto[1]. Choć większość
Przemysł spożywczy „Herbapol. We współpracy z naturą.”
2024-12-19 | 11:27

„Herbapol. We współpracy z naturą.”

Jej założeniem jest pokazanie, że marka Herbapol, która poszczycić się może bogatą wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w zakresie ziół i owoców, jednocześnie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Szkolenie Online IMM

Prawo

UE lepiej przygotowana na reagowanie na klęski żywiołowe. Od czasu powodzi w Polsce pojawiło się wiele usprawnień

Na tereny dotknięte ubiegłoroczną powodzią od rządu trafiło ponad 4 mld zł. Pierwsze formy wsparcia, w tym zasiłki, pomoc materialna czy wsparcie dla przedsiębiorców, pojawiły się już w pierwszych dniach od wystąpienia kataklizmu. Do Polski ma też trafić 5 mld euro z Funduszu Spójności UE na likwidację skutków powodzi. Doświadczenia ostatnich lat powodują, że UE jest coraz lepiej przygotowana, by elastycznie reagować na występujące klęski żywiołowe.

Prawo

Rzecznik MŚP: Obniżenie składki zdrowotnej to nie jest szczyt marzeń. Ideałem byłby powrót do tego, co było przed Polskim Ładem

Podczas najbliższego posiedzenia, które odbędzie się 23 i 24 kwietnia, Senat ma się zająć ustawą o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych. Zakłada ona korzystne zmiany w składkach zdrowotnych płaconych przez przedsiębiorców. Rzecznik MŚP apeluje do izby wyższej i prezydenta o przyjęcie i podpisanie nowych przepisów. Pojawiają się jednak głosy, że uprzywilejowują one właścicieli firm względem pracowników, a ponadto nie podlegały uzgodnieniom, konsultacjom i opiniowaniu.

Handel

Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.