Komunikaty PR

Rebranding Crunlight

2020-01-17  |  17:00
Biuro prasowe

Crunlight to przekąska, która odpowiada potrzebom współczesnych kobiet. – Naszym celem było stworzenie produktu, który w idealny sposób spełni oczekiwania konsumentek. Wiemy, jak szybko i intensywnie żyją, jak wiele zadań mają do realizacji każdego dnia, jak różne nastroje im towarzyszą. Przekąska dla kobiet musi się wyróżniać od innych, a przy tym być lekka i wartościowa. I takie są produkty Crunlight! Można po nie sięgać w wielu sytuacjach, w różnych nastrojach, w każdym momencie dnia. Nasze przekąski są smaczne, chrupiące i z odpowiednim składem. To chwila przyjemności, na którą zawsze można sobie pozwolić. – mówi Aneta Połetek, Specjalista ds. Marketingu.

Nowe opakowanie wyróżnia się zdecydowanym kolorem fuksji. Odcień ten idealnie wyraża kobiecość, energię, atrakcyjność, odwagę i innowacyjność. Na opakowaniu w czytelny sposób oznaczono wyróżniki produktu: wielozbożowość, źródło błonnika, brak barwników i wzmacniaczy smaków, a także brak oleju palmowego.

Jako pierwsze w nowej odsłonie są dostępne chrupki wielozbożowe Crunlight, oferowane w trzech smakach: pomidor z bazylią, fromage i słodka papryka. Już wkrótce w asortymencie Crunlight pojawią się nowe produkty.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Przemysł spożywczy MLEKOVITA z powodzeniem przeszła audyt Zintegrowanego Systemu Zarządzania Biuro prasowe
2020-10-20 | 17:00

MLEKOVITA z powodzeniem przeszła audyt Zintegrowanego Systemu Zarządzania

MLEKOVITA po raz kolejny z powodzeniem przeszła trzydniowy audyt certyfikowanego Zintegrowanego Systemu Zarządzania, który obejmuje: System Bezpieczeństwa Żywności FSSC 22000 oraz
Przemysł spożywczy „Jedna to za mało” – Wawel rusza z konkursem wspierającym kategorię czekolad
2020-10-19 | 11:51

„Jedna to za mało” – Wawel rusza z konkursem wspierającym kategorię czekolad

  19 października Wawel rusza z ogólnopolskim konkursem dla konsumentów pod hasłem „Jedna to za mało”, który wspiera całą kategorię czekolad.
Przemysł spożywczy Ponad 150 tys. produktów - Starbucks podsumowuje rok współpracy z Too Good To Go
2020-10-16 | 10:00

Ponad 150 tys. produktów - Starbucks podsumowuje rok współpracy z Too Good To Go

Mija dokładnie rok od kiedy Starbucks oficjalnie podjął walkę z marnowaniem jedzenia w Polsce, dołączając do partnerów aplikacji Too Good To Go. Do tej pory firma uratowała przed

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Aktualne oferty pracy

Specjalista ds. sprzedaży

Aktualnie poszukujemy kandydatów i kandydatek na stanowisko: Specjalista ds. sprzedaży. Ze szczegółami oferty można zapoznać się na tej podstronie.

Ochrona środowiska

Grupa PGE rezygnuje z węgla. Do 2030 roku zainwestuje 75 mld zł w odnawialne źródła energii

PGE to gigant polskiej energetyki, którego portfel w tej chwili w 80 proc. jest oparty na węglu kamiennym i brunatnym. Grupa właśnie ogłosiła, że zamierza sukcesywnie z niego rezygnować na rzecz odnawialnych źródeł energii. Do 2030 roku udział OZE w jej portfelu ma już wynieść 50 proc., głównie dzięki inwestycjom w farmy wiatrowe na Bałtyku i fotowoltaikę. Równolegle zainwestuje też w stopniową dekarbonizację ciepłownictwa i rozwój magazynów energii. W efekcie Grupa Kapitałowa PGE osiągnie neutralność klimatyczną w 2050 roku, czyli nie będzie emitować już ani grama CO2 – wynika z nowej strategii PGE.

Firma

Pracownicy objęci prywatną opieką medyczną o połowę krócej przebywają na zwolnieniu lekarskim. Dla pracodawcy to wymierne korzyści finansowe

1005 zł na jednego pracownika w skali roku – tyle oszczędności może przynieść finansowanie dobrej opieki zdrowotnej przez pracodawcę – wynika z raportu Medicover „Praca. Zdrowie. Ekonomia. Perspektywa 2020”. Zatrudnieni, którzy mają szybszy i łatwiejszy dostęp do specjalistów, rzadziej korzystają ze zwolnień lekarskich i wykazują się większą efektywnością w pracy. – Nasz raport pokazuje, że inwestycja w zdrowie pracowników opłaca się obu stronom, zarówno zatrudnionym, jak i pracodawcom – mówi Artur Białkowski, dyrektor zarządzający ds. usług biznesowych, członek zarządu Medicover Polska. Najczęstsze problemy zdrowotne, z którymi borykają się osoby czynne zawodowo, to nadciśnienie, wysoki poziom cholesterolu, bóle pleców i otyłość.

Jak korzystać z materiałów Newserii?

Ważne informacje dla dziennikarzy i mediów

Wszystkie materiały publikowane w serwisach agencji informacyjnej Newseria przeznaczone są do bezpłatnej dystrybucji poprzez serwisy internetowe, stacje radiowe i telewizje, wydawców prasy oraz aplikacje pełniące funkcję agregatorów newsów. 

Szczegóły dotyczące warunków współpracy znajdują się tutaj.

Ochrona środowiska

Pandemia zmienia modele biznesowe na rynku nieruchomości komercyjnych. Ekologiczne inwestycje zdominują rynek

Mimo pandemii w pierwszej połowie tego roku rynek nieruchomości komercyjnych w Polsce notował bardzo dobre wyniki. Kryzys i niepewność gospodarcza wpłyną jednak na całoroczny wynik i mniejszy wolumen transakcji inwestycyjnych. Koronawirus zmienił sposób, w jaki projektowane, budowane i wyposażane są budynki biurowe, handlowe i magazynowe. Głównym trendem na rynku pozostaje ekologia – wynika z raportu innogy Polska. Zielone certyfikaty stają się powoli standardem, którego oczekują najemcy nieruchomości.

 

Handel

W Polsce spada jakość obsługi klientów. Najwięcej uwag konsumentów dotyczy kompetencji pracowników i długich kolejek

Po dekadzie wzrostów od trzech lat jakość obsługi klientów na polskim rynku sukcesywnie spada – wynika z cyklicznych badań przeprowadzanych przez Polski Program Jakości Obsługi. W ocenie 1/5 klientów jej jakość jest niezadowalająca. Najczęściej narzekamy m.in. na długi czas obsługi, kolejki i niskie kompetencje pracowników. Złe oceny wynikają też z faktu, że część firm nie nadąża za stale rosnącymi oczekiwaniami konsumentów. W tym roku wpłynęła na nie także pandemia COVID-19, która sprawiła, że zaczęli oni przykładać większą wagę do higieny i bezpieczeństwa.