Komunikaty PR

Gdzie warto wybrać się podczas GinWeeka?

2022-06-13  |  01:00
Biuro prasowe

Moda na gin rozkwita w polskich barach! Już od 1 do 19 czerwca Goście będą mogli skosztować zestawu modnych koktajli w festiwalowej cenie 39 zł za 2 koktajle. Rezerwacji można dokonywać już teraz na stronie https://restaurantclub.pl/ginweek. Wciąż zastanawiacie się, gdzie wybrać się podczas Festiwalu? Oto kilka propozycji!

 

Steam Bar | Warszawa

 

Steam Bar to nietuzinkowe miejsce znajdujące się w centrum Warszawy. Kusi niezwykłym wnętrzem w stylu steampunk, który przeniesie Gości w sam środek epoki wiktoriańskiej. Barman uraczy odwiedzających klasycznym koktajlem Beefeater London Dry Gin z tonikiem oraz nieco bardziej rozbudowaną kombinacją ginu Beefeater z gimletem i rieslingiem, z dodatkiem rumianku i limonki. Jeśli marzy Wam się podróż w czasie z kieliszkiem koktajlu w ręce, to Steam Bar będzie idealnym wyborem!

 

Hilo Bistro & Bar | Kraków


 

Hilo Bistro & Bar to miejsce znajdujące się na krakowskim Kazimierzu. Wystrój GinBaru przeniesie Was na słoneczną hawajską plażę. Barman z okazji trwającego Festiwalu wyczaruje dla Was koktajl na bazie ginu Beefeater z dodatkiem toniku. Drugą propozycją z zestawu jest Beefeater London Dry Gin macerowany w liściach limonki z dodatkiem orszady, ogórkowego kordiału i różanej sody.


 

Może Gin Chill | Poznań

 

Może Gin Chill to miejsce, gdzie Goście będą mogli skosztować wspaniałych ginowych koktajli, ale także zamówić pyszne tapasy oraz desery. Barman specjalnie na GinWeek skomponował zestaw 2 koktajli w ziołowej, orzeźwiającej odsłonie. Pierwszą propozycją z festiwalowego menu jest koktajl na bazie ginu Beefeater z dodatkiem toniku. Druga propozycja Smash This Brasil zdecydowanie wprawi Gości w wakacyjny klimat. To twist składający się z ginu Beefeater z dodatkiem świeżej bazylii, soli morskiej, oliwy z oliwek, limonki, brazylijskiego różowego pieprzu oraz odrobiny słodyczy. Brzmi kusząco?




 

Ovo Bar & Restaurant | Wrocław

 

To eleganckie miejsce, zlokalizowane w sąsiedztwie wrocławskiego Starego Miasta. Jego nastrojowe, jasne wnętrze oraz festiwalowe menu skusi wszystkich amatorów koktajli do spędzenia tam najbliższych czerwcowych wieczorów. Barman uraczy Wasze kubki smakowe trunkami na bazie Beefeater London Dry Gin w dwóch wersjach. Pierwsza dla tych lubiących nieco bardziej klasyczne klimaty, czyli gin Beefeater z tonikiem. Wersja druga, mocno kwiatowa, to gin infuzowany kwiatami klitorii z syropem lawendowym, sokiem z cytryny oraz dodatkiem prosecco. Czujecie się oczarowani?

 

Tres Toros | Warszawa

 

To klimatyczny GinBar zlokalizowany w miejscu z duszą, czyli Elektrowni Powiśle. W historycznych murach oczaruje Was nie tylko atmosfera tego miejsca, ale również wspaniałe ginowe koktajle. Tres Toros proponuje Gościom cytrusowe orzeźwienie na ciepłe czerwcowe dni. Pierwszy koktajl to kombinacja Beefeater London Dry Gin, toniku oraz cytrusów. Druga opcja w zestawie to bomba smaków składająca się z Beefeater London Dry Gin, Lillet Blanc, likieru pomarańczowego, soku z limonki oraz białka. Brzmi jak idealny plan na spotkanie ze znajomymi!


 

Nie czekaj! Daj się zaczarować – rezerwuj zestawy koktajlowe w topowych GinBarach w promocyjnej cenie 39 zł!


 

UWAGA! Festiwal jest przeznaczony wyłącznie dla osób powyżej 18. roku życia – weryfikacja przy rezerwacji.

 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Przemysł spożywczy Smak zaczyna się od mięsa Biuro prasowe
2024-12-30 | 15:20

Smak zaczyna się od mięsa

W nowej kampanii marketingowej firma Sokołów skupia się na wysokiej jakości swojego surowca i produktów. – W Sokołowie wiemy, że smak zaczyna się od mięsa –
Przemysł spożywczy Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?
2024-12-20 | 01:00

Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?

Ponad 60 proc. polskich gospodarstw domowych przyznaje, że po świętach zostaje im nadmiar jedzenia – wynika z badania przeprowadzonego na zlecenie sieci Netto[1]. Choć większość
Przemysł spożywczy „Herbapol. We współpracy z naturą.”
2024-12-19 | 11:27

„Herbapol. We współpracy z naturą.”

Jej założeniem jest pokazanie, że marka Herbapol, która poszczycić się może bogatą wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w zakresie ziół i owoców, jednocześnie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Kongres Profesjonalistów Public Relations

Prawo

Firma

Były prezes PGE: OZE potrzebuje wsparcia magazynów energii. To temat traktowany po macoszemu

Choć udział odnawialnych źródeł energii w miksie energetycznym Polski jest stosunkowo wysoki i rośnie, to ten przyrost jest chaotyczny i nierównomiernie rozłożony miedzy technologiami – wskazuje Forum Energii. Dodatkowo OZE potrzebują wsparcia magazynów energii, a zdaniem Wojciecha Dąbrowskiego, prezesa Fundacji SET, ten temat jest traktowany po macoszemu. Brak magazynów powoduje, że produkcja energii z OZE jest tymczasowo wyłączana, co oznacza marnowanie potencjału tych źródeł.

Infrastruktura

Wzrost wynagrodzeń ekip budowlanych najmocniej wpływa na koszty budowy domu. Zainteresowanie inwestorów mimo to nieznacznie wzrasta

Budowa metra kwadratowego domu w Polsce kosztuje od 5,55 do 6 tys. zł w zależności od województwa – wynika z najnowszych analiz firmy Sekocenbud. Najdrożej jest w Warszawie, gdzie cena za metr kwadratowy domu przekroczyła już 6,2 tys. zł. Na przyrosty kosztów budowy domu wpływają zarówno drożejące materiały budowlane, jak i wyższe wynagrodzenia pracowników. Inwestorzy nie rezygnują jednak z budowy domów jednorodzinnych, co ma związek m.in. z wciąż wysokimi cenami mieszkań czy też obniżką stóp procentowych.

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.