Komunikaty PR

Kampania wizerunkowa na 75-lecie Herbapolu-Lublin

2024-06-18  |  12:00
Biuro prasowe

Herbapol-Lublin już od 75 lat towarzyszy Polakom, dostarczając im produkty tworzone ze składników pochodzących z natury. To właśnie głębokie zakorzenienie w niej jest fundamentem działania firmy. Przywiązanie do przyrody i poszanowanie jej bogactwa, które są niezmiennie wpisane w misję Herbapolu-Lublin, stały się też w naturalny sposób główną ideą programu obchodów jego 75. urodzin.

Jest na nich oparta również rozpoczęta właśnie kampania wizerunkowa. Stworzony na jej potrzeby spot to pełna pozytywnych emocji opowieść o naturze, bliskości z nią i czerpaniu z jej bogactwa. – W Herbapolu-Lublin natura jest dla nas wszystkim: inspiracją do rozwoju, bazą cennych składników, źródłem wspaniałych, pozytywnych emocji – mówi Marzena Walczak, Brand Manager w Herbapol-Lublin S.A. – To właśnie na tych szczerych i wyjątkowych uczuciach wobec natury oparliśmy nasz najnowszy spot wizerunkowy. Jesteśmy dumni, że dzięki nam także konsumenci mogą poczuć ten niezwykły związek z naturą – czy to sięgając po aromatyczną, ziołową herbatkę, czy dżem, pełen owoców z polskich sadów, czy też po nasze fitokosmetyki, stworzone na bazie skoncentrowanych ekstraktów roślinnych.

Spot będzie emitowany w głównych, ogólnopolskich stacjach telewizyjnych (TVP, TVN, Polsat), a także w serwisach VOD (Player, Polsat Go, VOD, YouTube).

Za produkcję spotu odpowiadała agencja AdValue, zaś za zakup mediów Essence Mediacom. Wsparcie PR zapewnia Quality Public Relations.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Przemysł spożywczy Smak zaczyna się od mięsa Biuro prasowe
2024-12-30 | 15:20

Smak zaczyna się od mięsa

W nowej kampanii marketingowej firma Sokołów skupia się na wysokiej jakości swojego surowca i produktów. – W Sokołowie wiemy, że smak zaczyna się od mięsa –
Przemysł spożywczy Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?
2024-12-20 | 01:00

Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?

Ponad 60 proc. polskich gospodarstw domowych przyznaje, że po świętach zostaje im nadmiar jedzenia – wynika z badania przeprowadzonego na zlecenie sieci Netto[1]. Choć większość
Przemysł spożywczy „Herbapol. We współpracy z naturą.”
2024-12-19 | 11:27

„Herbapol. We współpracy z naturą.”

Jej założeniem jest pokazanie, że marka Herbapol, która poszczycić się może bogatą wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w zakresie ziół i owoców, jednocześnie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Farmacja

Konsument

Konsumenci zwracają uwagę na klasę energetyczną sprzętu AGD. To ma wpływ na ich rachunki

Duże AGD ma spory potencjał oszczędności prądu w gospodarstwach domowych i w całym systemie elektroenergetycznym – ocenia APPLiA Polska, związek pracodawców tej branży. Ze względu na postęp technologiczny dziś produkowane urządzenia w najlepszych klasach energetycznych zużywają 10–20 proc. prądu w porównaniu do urządzeń dostępnych 25 lat temu. Do stałego postępu w tym obszarze motywują też wymogi unijne, które z roku na rok się zaostrzają.

Prawo

Polska w końcówce europejskiej stawki pod względem udziału kobiet w zarządach spółek. Zmienić ma to unijna dyrektywa

Udział kobiet w zarządach i radach nadzorczych 140 największych spółek notowanych na warszawskiej giełdzie na koniec 2024 roku wyniósł 18,4 proc. – wynika z danych 30% Club Poland. Zgodnie z dyrektywą Women on Boards, żeby zapewnić równowagę płci, 33 proc. wszystkich stanowisk zarządczych powinno być zajmowane przez osoby należące do niedostatecznie reprezentowanej płci. Sytuację kobiet powinny poprawić obowiązkowe parytety, transparentność rekrutacji oraz merytoryczne kryteria wyboru kandydata.

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.