Komunikaty PR

Gdzie warto wybrać się podczas GinWeeka?

2022-06-13  |  01:00
Biuro prasowe

Moda na gin rozkwita w polskich barach! Już od 1 do 19 czerwca Goście będą mogli skosztować zestawu modnych koktajli w festiwalowej cenie 39 zł za 2 koktajle. Rezerwacji można dokonywać już teraz na stronie https://restaurantclub.pl/ginweek. Wciąż zastanawiacie się, gdzie wybrać się podczas Festiwalu? Oto kilka propozycji!

 

Steam Bar | Warszawa

 

Steam Bar to nietuzinkowe miejsce znajdujące się w centrum Warszawy. Kusi niezwykłym wnętrzem w stylu steampunk, który przeniesie Gości w sam środek epoki wiktoriańskiej. Barman uraczy odwiedzających klasycznym koktajlem Beefeater London Dry Gin z tonikiem oraz nieco bardziej rozbudowaną kombinacją ginu Beefeater z gimletem i rieslingiem, z dodatkiem rumianku i limonki. Jeśli marzy Wam się podróż w czasie z kieliszkiem koktajlu w ręce, to Steam Bar będzie idealnym wyborem!

 

Hilo Bistro & Bar | Kraków


 

Hilo Bistro & Bar to miejsce znajdujące się na krakowskim Kazimierzu. Wystrój GinBaru przeniesie Was na słoneczną hawajską plażę. Barman z okazji trwającego Festiwalu wyczaruje dla Was koktajl na bazie ginu Beefeater z dodatkiem toniku. Drugą propozycją z zestawu jest Beefeater London Dry Gin macerowany w liściach limonki z dodatkiem orszady, ogórkowego kordiału i różanej sody.


 

Może Gin Chill | Poznań

 

Może Gin Chill to miejsce, gdzie Goście będą mogli skosztować wspaniałych ginowych koktajli, ale także zamówić pyszne tapasy oraz desery. Barman specjalnie na GinWeek skomponował zestaw 2 koktajli w ziołowej, orzeźwiającej odsłonie. Pierwszą propozycją z festiwalowego menu jest koktajl na bazie ginu Beefeater z dodatkiem toniku. Druga propozycja Smash This Brasil zdecydowanie wprawi Gości w wakacyjny klimat. To twist składający się z ginu Beefeater z dodatkiem świeżej bazylii, soli morskiej, oliwy z oliwek, limonki, brazylijskiego różowego pieprzu oraz odrobiny słodyczy. Brzmi kusząco?




 

Ovo Bar & Restaurant | Wrocław

 

To eleganckie miejsce, zlokalizowane w sąsiedztwie wrocławskiego Starego Miasta. Jego nastrojowe, jasne wnętrze oraz festiwalowe menu skusi wszystkich amatorów koktajli do spędzenia tam najbliższych czerwcowych wieczorów. Barman uraczy Wasze kubki smakowe trunkami na bazie Beefeater London Dry Gin w dwóch wersjach. Pierwsza dla tych lubiących nieco bardziej klasyczne klimaty, czyli gin Beefeater z tonikiem. Wersja druga, mocno kwiatowa, to gin infuzowany kwiatami klitorii z syropem lawendowym, sokiem z cytryny oraz dodatkiem prosecco. Czujecie się oczarowani?

 

Tres Toros | Warszawa

 

To klimatyczny GinBar zlokalizowany w miejscu z duszą, czyli Elektrowni Powiśle. W historycznych murach oczaruje Was nie tylko atmosfera tego miejsca, ale również wspaniałe ginowe koktajle. Tres Toros proponuje Gościom cytrusowe orzeźwienie na ciepłe czerwcowe dni. Pierwszy koktajl to kombinacja Beefeater London Dry Gin, toniku oraz cytrusów. Druga opcja w zestawie to bomba smaków składająca się z Beefeater London Dry Gin, Lillet Blanc, likieru pomarańczowego, soku z limonki oraz białka. Brzmi jak idealny plan na spotkanie ze znajomymi!


 

Nie czekaj! Daj się zaczarować – rezerwuj zestawy koktajlowe w topowych GinBarach w promocyjnej cenie 39 zł!


 

UWAGA! Festiwal jest przeznaczony wyłącznie dla osób powyżej 18. roku życia – weryfikacja przy rezerwacji.

 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Przemysł spożywczy Smak zaczyna się od mięsa Biuro prasowe
2024-12-30 | 15:20

Smak zaczyna się od mięsa

W nowej kampanii marketingowej firma Sokołów skupia się na wysokiej jakości swojego surowca i produktów. – W Sokołowie wiemy, że smak zaczyna się od mięsa –
Przemysł spożywczy Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?
2024-12-20 | 01:00

Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?

Ponad 60 proc. polskich gospodarstw domowych przyznaje, że po świętach zostaje im nadmiar jedzenia – wynika z badania przeprowadzonego na zlecenie sieci Netto[1]. Choć większość
Przemysł spożywczy „Herbapol. We współpracy z naturą.”
2024-12-19 | 11:27

„Herbapol. We współpracy z naturą.”

Jej założeniem jest pokazanie, że marka Herbapol, która poszczycić się może bogatą wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w zakresie ziół i owoców, jednocześnie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Handel

Konsumenci w sieci narażeni na długą listę manipulacyjnych praktyk sprzedażowych. Zagraniczne platformy wymykają się unijnym regulacjom

Wraz z pojawieniem się na polskim i europejskim rynku platform sprzedażowych spoza UE rośnie też liczba przypadków stosowania tzw. dark patterns, czyli manipulacyjnych technik sprzedażowych. Nowe regulacje UE – w tym rozporządzenie w sprawie jednolitego rynku usług cyfrowych oraz akt o usługach cyfrowych – mają lepiej chronić przed nimi konsumentów, a podmiotom stosującym takie praktyki będą grozić wysokie kary finansowe. Problemem wciąż pozostaje jednak egzekwowanie tych przepisów od zagranicznych platform, które wymykają się europejskim regulacjom. – To jest w tej chwili bardzo duże wyzwanie dla całego rynku cyfrowego, że w praktyce regulacje nie dotyczą w takim samym stopniu wszystkich graczy – mówi Teresa Wierzbowska, prezeska Związku Pracodawców Prywatnych Mediów.

Fundusze unijne

Europejscy młodzi twórcy w centrum polskiej prezydencji w Radzie UE. Potrzebne nowe podejście do wsparcia ich karier

Wsparcie startu kariery młodych artystów i debata nad regulacjami dla sektora audiowizualnego, które będą odpowiadać zmieniającej się rzeczywistości technologicznej – to dwa priorytety polskiej prezydencji w Radzie UE z zakresu kultury. Najbliższe półrocze będzie także okazją do promocji polskich twórców w państwach członkowskich i kandydujących, a współpraca z artystami z innych krajów ma pokazać, że kultura może łączyć i być platformą dialogu międzynarodowego.

Ochrona środowiska

Tylko 1 proc. zużytych tekstyliów jest przetwarzanych. Selektywna zbiórka może te statystyki poprawić

Wraz z nowymi przepisami dotyczącymi gospodarki odpadami od stycznia 2025 roku gminy w Polsce wprowadziły selektywną zbiórkę zużytych tekstyliów. To oznacza, że przykładowo zniszczonych ubrań nie można już wyrzucić do frakcji zmieszane. Część gmin wprowadza ułatwienia dla mieszkańców w postaci dodatkowych kontenerów. W innych mieszkańcy będą musieli samodzielnie dostarczyć tekstylia do punktów selektywnej zbiórki odpadów komunalnych (PSZOK).

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.