Komunikaty PR

Targi 'Kulinarnie z AB Frost' w Hotelu 500 w Tarnowie Podgórnym

2024-10-31  |  08:53
Biuro prasowe
Kontakt

Martyna Dziopak
Good One PR

ul. Edwarda Jelinka 38
01-402 Warszawa
martyna.dziopak|goodonepr.pl| |martyna.dziopak|goodonepr.pl
739060588
www.goodonepr.pl

2 października w Hotelu 500 w Tarnowie Podgórnym odbyło się wydarzenie, które przyciągnęło uwagę branży gastronomicznej – „Kulinarnie z AB Frost”. Ponad 30 wystawców i ekspertów kulinarnych zaprezentowało najnowsze trendy oraz produkty, oferując uczestnikom niepowtarzalną okazję do wymiany doświadczeń i odkrywania inspiracji na przyszłe kulinarne projekty. Hotel 500, znany z doskonałych warunków konferencyjnych, stał się idealnym tłem dla tego pełnego smaków i wiedzy spotkania.

Wydarzenie przyciągnęło szefów kuchni, restauratorów oraz kucharzy z całego kraju, którzy mieli okazję nie tylko do degustacji najnowszych produktów gastronomicznych, ale także do udziału w pokazach live cooking. Prezentacje przygotowane przez czołowych producentów, takich jak Nestle, Unilever, czy Aviko, pozwoliły uczestnikom na bieżąco obserwować, jak wykorzystywać te produkty w kuchni.

Kulinarne inspiracje w Hotelu 500

Harmonogram wydarzenia, z licznymi pokazami kulinarnymi, debatami oraz loterią, sprawił, że goście mogli spędzić cały dzień w atmosferze pełnej inspiracji i kulinarnych doznań. Kulminacyjnym punktem spotkania były debaty z ekspertami branży spożywczej, które umożliwiły wymianę doświadczeń i spojrzeń na rozwój sektora gastronomicznego.

Hotel 500 w Tarnowie Podgórnym, dzięki swojemu dogodnemu położeniu oraz doskonałemu zapleczu technicznemu, zapewnił uczestnikom komfortowe warunki do nauki i wymiany doświadczeń. Organizatorzy zadbali, aby zarówno przestrzeń wystawiennicza, jak i strefa pokazów kulinarnych były przygotowane na najwyższym poziomie, co pozwoliło gościom skupić się w pełni na chłonięciu nowych trendów i smaków.

– Organizacja wydarzenia „Kulinarnie z AB Frost” w naszym hotelu to nie tylko okazja do współpracy z branżą gastronomiczną, ale również dowód na to, że Hotel 500 doskonale sprawdza się jako miejsce szkoleń, konferencji, targów i spotkań biznesowych. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić gościom dostęp do najlepszej jakości wyposażenia i sprzętu. Nasze Centrum Konferencyjne, sala bankietowa, restauracyjna oraz piękny ogród tworzą przestrzeń idealną do organizacji tego typu przedsięwzięć. Cieszymy się, że mogliśmy gościć tak wielu pasjonatów kulinariów i specjalistów z branży – mówi Anna Operacz, Dyrektor Hotelu 500 w Tarnowie Podgórnym, należącym do Grupy J.W. Construction. 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: Good One PR
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Przemysł spożywczy Smak zaczyna się od mięsa Biuro prasowe
2024-12-30 | 15:20

Smak zaczyna się od mięsa

W nowej kampanii marketingowej firma Sokołów skupia się na wysokiej jakości swojego surowca i produktów. – W Sokołowie wiemy, że smak zaczyna się od mięsa –
Przemysł spożywczy Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?
2024-12-20 | 01:00

Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?

Ponad 60 proc. polskich gospodarstw domowych przyznaje, że po świętach zostaje im nadmiar jedzenia – wynika z badania przeprowadzonego na zlecenie sieci Netto[1]. Choć większość
Przemysł spożywczy „Herbapol. We współpracy z naturą.”
2024-12-19 | 11:27

„Herbapol. We współpracy z naturą.”

Jej założeniem jest pokazanie, że marka Herbapol, która poszczycić się może bogatą wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w zakresie ziół i owoców, jednocześnie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Szkolenie Online IMM

Prawo

Problemy społeczne

Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.

Motoryzacja

Pożary pojazdów elektrycznych są rzadsze niż spalinowych. W powszechnym przekonaniu jest odwrotnie, bo brakuje edukacji

Trzydzieści pożarów aut elektrycznych i niemal 9,5 tys. pożarów aut spalinowych – to statystyki za ubiegły rok. Jak podkreślają eksperci, statystycznie pojazdy elektryczne płoną rzadziej niż spalinowe. W przeliczeniu na tysiąc zarejestrowanych pojazdów wskaźnik pożarów w przypadku elektryków wynosi 0,372, a w przypadku aut spalinowych 0,424. Specjaliści są zgodni co do tego, że w powszechnym obiegu brakuje rzetelnej wiedzy na temat samochodów elektrycznych i ich bezpieczeństwa pożarowego.

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.