Ocotillo Restaurant in Phoenix launches Arizona-inspired spring menu
Thick-cut bone-in pork chop, served with green beans, miso-mustard vinaigrette, citrus-honey sambal glazed fingerlings, scallions, herbs, and chiles.
Grilled octopus with romesco sauce, crispy fingerlings, artichoke hearts, grilled lemon, and chimichurri.
Orecchiette - sausage, greens, garlic, shallots, tomatoes, Calabrian pork jus, basil, oregano, and parmesan.
Bucatini with green olives, capers, eggplant, shallots, artichoke, lemon sauce, herbs, basil oil, and crispy garlic.
“I’m excited to introduce these delicious new dishes to our guests. We’ve worked hard to develop innovative flavor combinations for a new twist on familiar comfort foods,“ said chef, Michael Shirilla.
Additionally, Ocotillo has launched a new cocktail program with dozens of crafted drinks, an expanded wine list, and more beers including many local breweries.
Ocotillo is located at 3243 N 3rd St., Phoenix, AZ 85012. Dinner is served daily starting at 4 PM, and brunch on the weekends from 10 AM - 3 PM. For more information and reservations, visit www.ocotillophx.com.
About Ocotillo
Ocotillo Restaurant is a casual dining destination located at the corner of Third Street and Flower in Midtown Phoenix. The indoor/outdoor design blends native desert flora with modern architecture. The inviting indoor space has a full-service bar, dining room, and a communal wine events area. Outdoors, you will find several unique spaces, including the Ramada, the Flower Street patio, the Beer Garden, Lucy’s lawn, and Sidecar Social Club.
Jen Pruett
Big Dill PR & Marketing
+1 951-265-3373
email us here
Visit us on social media:
Facebook
Instagram
Legal Disclaimer:
EIN Presswire provides this news content "as is" without warranty of any kind. We do not accept any responsibility or liability for the accuracy, content, images, videos, licenses, completeness, legality, or reliability of the information contained in this article. If you have any complaints or copyright issues related to this article, kindly contact the author above.

New Online Tool Launched to Help Australians Compare Meal Kit Pricing by Provider
Fispoke Announces Strategic Partnership with Bell Bank Expanding Banking Solutions on Innovative WealthTech Platform
The Latin Food Festival to Bring Family Recipes, Music, and Culture Back to NYC
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Konsument

Jednorazowe opakowania z plastiku mają do 2030 roku zniknąć z lokali gastronomicznych. Przekonanie klientów do pojemników wielorazowych może być wyzwaniem
Unijne przepisy zobowiązują firmy z branży HoReCa do ograniczenia w perspektywie 2030 roku jednorazowych opakowań z tworzyw sztucznych i zastąpienia choć części z nich opakowaniami wielorazowymi. Choć wielu Europejczyków pozytywnie odnosi się do oferowania opakowań wielorazowych przez lokale gastronomiczne, zaangażowanie użytkowników w zwrot pojemników może się okazać wyzwaniem.
Handel
Zbliża się szczyt UE–Chiny. Głównym tematem spotkania będzie polityka handlowa, w tym cła

Unia Europejska i Chiny odpowiadają łącznie za niemal 30 proc. światowego handlu, ale Europa wciąż ma ogromny deficyt handlowy w wymianie z Państwem Środka. Ostatnio relacje między Pekinem a Brukselą były pełne napięć, choćby w kwestii europejskich ceł na elektryki, chińskich ograniczeń eksportu metali ziem rzadkich, czy braku równowagi w dostępie do rynków. Szczyt UE–Chiny odbędzie się ponad półtora roku po poprzednim.
Polityka
Dane statystyczne pomogą przyspieszyć rozwój turystyki. Posłużą również do promocji turystycznej Polski

Główny Urząd Statystyczny we współpracy z resortem turystyki buduje nowoczesny portal analityczny Turystyka+. To interaktywne narzędzie, które umożliwia śledzenie zmian i porównywanie danych. Celem projektu jest wsparcie rozwoju turystyki na wielu poziomach – nie tylko krajowym, ale również lokalnym i regionalnym. Ma on być pomocny zarówno w podejmowaniu decyzji politycznych dotyczących infrastruktury turystycznej, jak i dla przedsiębiorców, co ma się przełożyć na rozwój sektora i gospodarki.
Partner serwisu
Szkolenia

Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.