Komunikaty PR

Targi 'Kulinarnie z AB Frost' w Hotelu 500 w Tarnowie Podgórnym

2024-10-31  |  08:53
Biuro prasowe
Kontakt

Martyna Dziopak
Good One PR

ul. Edwarda Jelinka 38
01-402 Warszawa
martyna.dziopak|goodonepr.pl| |martyna.dziopak|goodonepr.pl
739060588
www.goodonepr.pl

2 października w Hotelu 500 w Tarnowie Podgórnym odbyło się wydarzenie, które przyciągnęło uwagę branży gastronomicznej – „Kulinarnie z AB Frost”. Ponad 30 wystawców i ekspertów kulinarnych zaprezentowało najnowsze trendy oraz produkty, oferując uczestnikom niepowtarzalną okazję do wymiany doświadczeń i odkrywania inspiracji na przyszłe kulinarne projekty. Hotel 500, znany z doskonałych warunków konferencyjnych, stał się idealnym tłem dla tego pełnego smaków i wiedzy spotkania.

Wydarzenie przyciągnęło szefów kuchni, restauratorów oraz kucharzy z całego kraju, którzy mieli okazję nie tylko do degustacji najnowszych produktów gastronomicznych, ale także do udziału w pokazach live cooking. Prezentacje przygotowane przez czołowych producentów, takich jak Nestle, Unilever, czy Aviko, pozwoliły uczestnikom na bieżąco obserwować, jak wykorzystywać te produkty w kuchni.

Kulinarne inspiracje w Hotelu 500

Harmonogram wydarzenia, z licznymi pokazami kulinarnymi, debatami oraz loterią, sprawił, że goście mogli spędzić cały dzień w atmosferze pełnej inspiracji i kulinarnych doznań. Kulminacyjnym punktem spotkania były debaty z ekspertami branży spożywczej, które umożliwiły wymianę doświadczeń i spojrzeń na rozwój sektora gastronomicznego.

Hotel 500 w Tarnowie Podgórnym, dzięki swojemu dogodnemu położeniu oraz doskonałemu zapleczu technicznemu, zapewnił uczestnikom komfortowe warunki do nauki i wymiany doświadczeń. Organizatorzy zadbali, aby zarówno przestrzeń wystawiennicza, jak i strefa pokazów kulinarnych były przygotowane na najwyższym poziomie, co pozwoliło gościom skupić się w pełni na chłonięciu nowych trendów i smaków.

– Organizacja wydarzenia „Kulinarnie z AB Frost” w naszym hotelu to nie tylko okazja do współpracy z branżą gastronomiczną, ale również dowód na to, że Hotel 500 doskonale sprawdza się jako miejsce szkoleń, konferencji, targów i spotkań biznesowych. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić gościom dostęp do najlepszej jakości wyposażenia i sprzętu. Nasze Centrum Konferencyjne, sala bankietowa, restauracyjna oraz piękny ogród tworzą przestrzeń idealną do organizacji tego typu przedsięwzięć. Cieszymy się, że mogliśmy gościć tak wielu pasjonatów kulinariów i specjalistów z branży – mówi Anna Operacz, Dyrektor Hotelu 500 w Tarnowie Podgórnym, należącym do Grupy J.W. Construction. 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: Good One PR
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Przemysł spożywczy Smak zaczyna się od mięsa Biuro prasowe
2024-12-30 | 15:20

Smak zaczyna się od mięsa

W nowej kampanii marketingowej firma Sokołów skupia się na wysokiej jakości swojego surowca i produktów. – W Sokołowie wiemy, że smak zaczyna się od mięsa –
Przemysł spożywczy Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?
2024-12-20 | 01:00

Dlaczego na świątecznych stołach zostaje tyle jedzenia?

Ponad 60 proc. polskich gospodarstw domowych przyznaje, że po świętach zostaje im nadmiar jedzenia – wynika z badania przeprowadzonego na zlecenie sieci Netto[1]. Choć większość
Przemysł spożywczy „Herbapol. We współpracy z naturą.”
2024-12-19 | 11:27

„Herbapol. We współpracy z naturą.”

Jej założeniem jest pokazanie, że marka Herbapol, która poszczycić się może bogatą wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w zakresie ziół i owoców, jednocześnie

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Kongres Profesjonalistów Public Relations

Handel

Komisja Europejska chce wprowadzić ujednolicone przepisy dotyczące wyrobów tytoniowych. Europosłowie mówią o kolejnej nadregulacji

Ministerstwo Zdrowia opracowało nowy projekt przepisów wprowadzających kolejne zakazy dotyczące wyrobów tytoniowych – całkowitą eliminację e-papierosów oraz zakaz aromatów w woreczkach nikotynowych. Najprawdopodobniej w ciągu kolejnych dwóch–trzech lat Polska będzie musiała implementować nową dyrektywę dotyczącą wszystkich produktów tytoniowych, nad którym niebawem ma rozpocząć prace Komisja Europejska. Europosłowie mówią o ryzyku chaosu legislacyjnego, nadregulacji i wskazują na zagrożenia związane z proponowaną podwyżką akcyzy.

Konsument

Za trzy miesiące ruszy w Polsce system kaucyjny. Wątpliwości budzą kwestie rozliczeń i podatków

Zaledwie trzy miesiące zostały do startu systemu kaucyjnego w Polsce. Kaucje obejmą szklane i plastikowe butelki oraz puszki z napojami. To duża zmiana dla producentów napojów, sklepów i konsumentów oraz pośredniczących w zbiórce operatorów systemów kaucyjnego. Na razie przepisy są na tyle niedoprecyzowane, że budzą wiele wątpliwości w kwestii rozliczania podatków czy rozliczeń z operatorami. Producenci będą musieli płacić podatek od niezwróconych butelek, co zwiększy ich koszty.

Transport

Rośnie skala agresji na polskich drogach. Problemem jest nie tylko nadmierna prędkość, ale też jazda na zderzaku

Za kilka dni zaczynają się wakacje, czyli statystycznie najniebezpieczniejszy czas na drogach. Wśród głównych przyczyn takich zdarzeń na prostych odcinkach drogi są nadmierna prędkość i jazda na zderzaku. Zarządca autostrady A4 Katowice–Kraków w ramach kampanii „Nie zderzakuj. Posłuchaj. Jedź bezpiecznie” zwraca uwagę na zjawisko agresji na polskich drogach i przypomina, że bezpieczeństwo zaczyna się od osobistych decyzji kierowcy.

Partner serwisu

Instytut Monitorowania Mediów

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.