Biuro prasowe
BIZNES
2021-07-05
Pierwszy flip - własne oszczędności czy kredyt?
Zarabianie na flipach, jak zapewniają eksperci, to bezpieczny sposób na wzbogacenie się na rynku nieruchomości. Początki każdej inwestycji z reguły zawsze są trudne, także dla tych, którzy rozpoczynają swoją przygodę z flipowaniem.
BIZNES
2021-07-05
Franczyza Fit Cake na półmetku. W Polsce działa już blisko 40 lokali
Fit Cake nie zwalnia tempa.
BIZNES
2021-07-02
Zielone dziennikarstwo ze statuetką TGE. Partnerem promotorzy energii z OZE
Podczas 7. już edycji konkursu dla mediów „Platynowe Megawaty”, najważniejsza nagroda wtorkowej gali trafiła na ręce dziennikarza, który podjął wyjątkowo istotny temat energetyki wiatrowej.
BIZNES
2021-07-02
Bogata oferta armatury Cersanit
Wybór, jakość, design – bogata oferta armatury Cersanit
BIZNES
2021-07-02
Panele membranowe - interfejsy łączące człowieka i maszynę.
Panele membranowe, inaczej zwane klawiaturami foliowymi lub membranowymi, to dziś jeden z podstawowych elementów większości maszyn czy urządzeń elektronicznych.
BIZNES
2021-07-01
Tofflairs z Wawelu z loterią i mocnym wsparciem komunikacyjnym
Przez najbliższe dwa miesiące karmelowo-czekoladowe i czekoladowo-mleczne cukierki Tofflairs z Wawelu otrzymają silne wsparcie komunikacyjne. W okresie wakacyjnym produkty promować będzie Loteria Tofflairs oraz intensywna kampania w mediach.
BIZNES
2021-07-01
Jak znaleźć ludzi do zespołu IT? 3 istotne wskazówki.
Jak pokazuje badanie „Nowa normalność. Rynek pracy IT po pandemii” zdaniem 39% osób pracujących w IT COVID-19 miał pozytywny wpływ na ich sektor i sprzyjał zatrudnieniu.
6 lokali w 6 miesięcy – KOKU Sushi podsumowuje półrocze
Największa sieć sushi barów w Polsce stawia na intensywny rozwój.
Obowiązek integracji kas online z terminalami płatniczymi odroczony
Z dniem 1 lipca 2022 roku, w ramach Polskiego Ładu, miał wejść w życie obowiązek integracji kas online z terminalami płatniczymi.
BIZNES
2021-06-30
Kasza gryczana - smaczna i zdrowa
Kasza gryczana kojarzy się z zazwyczaj kotletem mielonym w towarzystwie sosu grzybowego i surówki z białej kapusty.